MERCHTEM - 6de Gembada-party in Dibango

C21

MERCHTEM - 6de Gembada-party in Dibango

Editiepajot_merchtem_gemba_foto_steven_walravens
Daphne "Leen" uit de populaire Ketnet reeks "Spring" en de jongste Gembada dansers. - Foto Steven Walravens.
 

Op vrijdagavond 24 april geven we er met z’n allen opnieuw een “serieuze lap” op in dancing Dibango. Onze Gembada-party is ondertussen al toe aan de zesde editie en het belooft ook dit jaar weer “vollen bak” te worden.

De deuren gaan open om 19.30 voor onze kinderfuif. DJ Hans & Rudi Grim serveren de aller-leukste muziek voor de jongsten en voor allen die zich nog “jong” voelen. Optredens zijn er van onze jongste dansers (vanaf 8 jaar) en alles wordt vakkundig aan mekaar gepraat door onze special guest “Daphne” die de rol speelde van “Leen” in de populaire jeugdreeks “Spring”. Tijdens deze kinderfuif is er ook een danswedstrijd waarin teams van min. 6 personen (alle leeftijden basisschool) het “al dansend” tegen mekaar opnemen. Elk team brengt een choreografie van max 1min.30. Onze jury bestaande uit Astrid Philips (Stu Bru – FM Brussel), Louis De Boeck (secretaris Gembada) en Ella De Neve (schepen van Jeugd) zullen 3 prijzen (beste dance – act / origineelste uitvoering / mooiste kledij) uitreiken aan de verschillende groepen. Als afsluiter van de kinderfuif brengen Daphne en onze jongste Gembada-dansers een lied en een dansje! Van 10.00 tot middernacht neemt het Merchtems duo “White Light & Nite Fox” het over met een spetterende mix van actuele hitparade-muziek en veel ambiance.

Nadien krijgen we de enige echte DJ Klaas uit Opwijk die ons veel 90’s en het beter werk uit de jaren ‘70 en ‘80 presenteert, aangevuld met de betere clubhits van het moment. Als afsluiter konden we het nu al legendarische duo “Kong & Cortez” strikken. Dit duo kennen we van FM Brussel en Nijdrop. Ze draaien de allerbeste “electro-grooves” in de mix!

We kozen dit jaar voor heel wat DJ’s die we vooral kennen van de Merchtemse en andere fuifzalen en hopen om op deze manier heel wat jeugd te mogen begroeten! Tot slot nog vermelden dat kaarten 5 euro in voorverkoop kosten, aan de kassa betaal je 6 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij alle dansers en bestuursleden van Gembada. Volgend jaar brengt onze jeugddansgroep een 5de nieuwe dansshow in “de Muze” te Meise. De opbrengst van deze avond gaat dan ook integraal naar deze nieuwe dansvoorstelling!

Kinderen die zich graag inschrijven voor de danswedstrijd (teams van min.6 pers) mogen steeds telefonisch contact opnemen met onze artistiek leider Hans Gauchez op 0486/99/71/25 of mailen naar hans@gembada.be

Website: www.gembada.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief