MERCHTEM – Van 20 tot 24 april OKRA-zorgweek

C21

MERCHTEM – Van 20 tot 24 april OKRA-zorgweek

Editiepajot_merchtem_okra_foto_re
Repro Editiepajot.
 

Met als thema : KLEUR HET LEVEN, IN VERSCHEIDENHEID organiseren de Okra- trefpunten Merchtem, Brussegem en Peizegem de OKRA-zorgweek van 20 tot 24 april in het OCMW rusthuis van Merchtem.

Een woonzorgcentrum is een leefgemeenschap: iedere bewoner komt er terecht met zijn verleden, met zijn verhalen. Samen met het personeel vormt dit een (h)echte gemeenschap, waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt.

Het leven kleuren via verschillende kwaliteitsvolle activiteiten met de 3 Okra- trefpunten van Groot- Merchtem en door extra contacten met de bewoners, dat is het doel tijdens de ZORG-week.

Ontmoeten in de eerste plaats: een gesprekje met elkaar, de kleine en grote verhalen van de buurt vertellen. Het betekent zoveel voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

In de OKRA-ZORG-WEEK worden volgende activiteiten voorzien:

maandag 20 april om 14u.30 optreden van de Okra-dansgroep 'Mobilé' van Merchtem in de verschillende leefgroepen.

Dinsdag 21 april om 14 u.30 worden bloempotjes afgegeven aan elke bewoner van het woonzorgcentrum en wordt er een babbeltje gedaan door bestuursleden van Okra trefpunten: Brussegem, Peizegem en Merchtem.

Woensdag 22 april vertrekken wij om 9u 30 naar de markt - ook de rolstoelbewoners krijgen de kans om mee te gaan. Okra- begeleiders en een aantal personeelsleden zorgen ervoor dat ook rolwagenbewoners naar de markt kunnen. Na het marktbezoek is er een animatiemoment en een kleine versnapering in het lokaal van Okra- Merchtem. Na de middag om 14u.30 zorgen de Okra- trefpunten Groot-Merchtem voor een attractie. De animatiegroep 'Zilverdraad van Okra-Opwijk' zorgen voor een gezellige shownamiddag.

Donderdag 23 april om 14u30 In de verschillende leefgroepen wordt door Okra-Peizegem een toffe zangnamiddag met het zangkoor verzorgt.

Vrijdag 24 april om 15 uur sluiten wij de ZORG-week af met een zinvolle Eucharistieviering opgeluisterd door het Okra-zangkoor Merchtem en de werkgroep van Okra-zingeving. De viering wordt voorgegaan door Pater Karel.

Wie graag eens komt zien of luisteren, kan gerust in die week eens naar het woonzorgcentrum van het OCMW te Merchtem komen.

Het Okra bestuur.

INFO:
Herman Van der Veken
Secretaris Okra-Merchtem.
herman.vanderveken@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2009
Steven Walravens
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief