Rommelmarkt en groepswandeling rechtover de sporthal van MERCHTEM

C21

Rommelmarkt en groepswandeling rechtover de sporthal van MERCHTEM

R3
 
R10
 
R20
 

Zondag 7 april van 13 tot 18 uur rommelmarkt+ op de grote parking in openlucht rechtover de sporthal en naast de Sint-Donatusschool aan de Dendermondestraat in Merchtem, in een organisatie van Swaiken Merchtem. Particuliere verkopers enkel inwoners van Merchtem (Bollebeek, Brussegem, Hamme, Merchtem, Ossel, Peizegem) met een ruim aanbod van tweedehands artikelen voor een zacht prijsje op deze rommelmarkt. Springkasteel voor de kinderen. DJ Bel Gies (Merchtemnaar Gerd Van Hoof) zorgt met zijn leuke Belgische (pop)muziek voor de ambiance. Infostand van Wandelgroep Merchtem Boven. Verder een cafetaria met terras & ijsjes en Pita Jo Burger met een eetkraam. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen.

 

Gezins Groepswandeling 5 jaar Wandelgroep Merchtem Boven met vertrek om 14 uur stipt over een afstand van 6 km. Toegankelijk parcours voor kinderwagens & rolstoelgebruikers. Geen voorinschrijving en gratis deelname voor deze groepswandeling.

 

Ook de gemeente Merchtem verleent haar medewerking aan deze rommelmarkt+ van komende zondag 7 april. 

 

Info: 0474/88.55.83 of swaiken.keeks@telenet.be.

 

Volgende rommelmarkten aan de sporthal van Merchtem in 2019: zondagen 5 mei, 2 juni, 30 juni, 4 augustus & 1 september, telkens van 13 tot 18 uur. Hiervoor kunnen particuliere verkopers van overal inschrijven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief