ROMMELMARKTevent aan de sporthal van MERCHTEM

C21

ROMMELMARKTevent aan de sporthal van MERCHTEM

R_7
 
R_7
 

Zondag 7 juli van 13 tot 18 uur rommelmarktevent met wandeling aan de sporthal en naast de Sint-Donatus Middenschool in open lucht aan de Dendermondestraat in Merchtem, in een organisatie van Swaiken Merchtem. Particuliere verkopers met een ruim aanbod van tweedehands artikelen voor een zacht prijsje op de rommelmarkt.

 

WANDELING op eigen tempo met vrij vertrek tussen 13 & 15 uur over een afstand van 6,5 km. Uitgepijld parcours dat ook perfect toegankelijk is voor buggy’s & rolstoelen. Inschrijving ter plaatse aan het terras van het gelegenheidscafé, deelnameprijs 1 euro (versnapering onderweg). Deze wandeling doorkruist ook het grootste gedeelte (603 meter) van het prachtige & rustieke Merchtemse OCMW-park aan de Gasthuisstraat.

 

Springkasteel voor de kinderen. DJ Bel Gies (Merchtemnaar Gerd Van Hoof) zorgt met zijn leuke Belgische (pop)muziek voor de ambiance. Verder een gelegenheidscafé met terras, ijsjeskar en Pita Jo Burger met een eetkraam. Infostand van Wandelgroep Merchtem Boven. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen.

 

Ook de gemeente Merchtem verleent haar medewerking aan dit rommelmarktevent van zondag 7 juli 2019. 

 

Info: 0474/88.55.83 of swaiken.keeks@telenet.be.

 

Andere rommelmarkten aan de sporthal van Merchtem in 2019: zondagen 4 augustus & 1 september, telkens van 13 tot 18 uur. Iedereen kan inschrijven voor deze 2 rommelmarkten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief