TERNAT/MERCHTEM - Politiecontroles

TERNAT/MERCHTEM - Politiecontroles

Img_2956
 

Vrijdag hebben de politiezone AMOW (Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel) en de politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) in het kader van de politieassociatie ‘centrum’ (PACE) een verkeersactie georganiseerd.

In Ternat werden aan de rotonde Brusselstraat/Wijmenierlaan 374 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie. 11 bestuurders legden een positieve alcoholtest af. Van 7 bestuurders werd het rijbewijs ingehouden voor 3 uur. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs ingehouden voor 6 uur. Van 1 bestuurder werd het rijbewijs ingetrokken voor 15 dagen waardoor de betrokkene zich zal moeten verantwoorden voor de politierechtbank. Er werd ook geverbaliseerd voor: gordeldracht (3x), ontbrekend kinderzitje (1x), onaangepaste snelheid (1x), inbreuk op de inschrijving (1x), inbreuk op de taxiwetgeving (1x), inbreuk inzake rijbewijs (1x).

In Merchtem werden op de Kouter 211 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie. 13 bestuurders legden een positieve alcoholtest af. Van 9 bestuurders werd het rijbewijs ingehouden voor 3 uur. Van 4 bestuurders werd het rijbewijs ingehouden voor 6 uur. 2 bestuurders droegen geen gordel. Van 1 bestuurder was het keuringsbewijs vervallen.

 

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief