HALLE - De Groep Colruyt investeert in gepersonaliseerde mailingoplossingen en neemt meerderheid in Mitto

HALLE - De Groep Colruyt investeert in gepersonaliseerde mailingoplossingen en neemt meerderheid in Mitto

Colruyt_laagste_prijzen_
Foto Marc Sluys.
 

Sinds 1 april 2009 is de Groep Colruyt meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf Mitto uit Merchtem. Met de overname wil de groep zich verder specialiseren in gepersonaliseerde mailings en document management services. De overname is een goede aanvulling op de activiteiten van dochter Druco, een van de meest performante en moderne offsetdrukkerijen op de Belgische markt.

Met de komst van Mitto wordt heel wat ervaring in huis gehaald op het vlak van one-2-one marketing, mailings en doorgedreven document management services.  De commercialisering van deze diensten wordt dan ook een van de speerpunten in de verdere ontwikkeling van de activiteit van beide Colruyt-dochters. Daarnaast zullen ook de bestaande offsetactiviteiten verder uitgebreid worden. 

Investeringen en full service
De overname laat de  groep toe om in de Benelux-markt een van de pioniers te worden in het digitaal full color personaliseren van allerlei types mailings en documenten. De Groep Colruyt wil duidelijk investeren in de toekomst en daarbij speelt een complete document management service, of het efficiënt verwerken van zowel inkomende, uitgaande als interne documentenstromen van een klant, een hoofdrol. 

Daarnaast biedt deze overname voor beide bedrijven de mogelijkheid om sneller te groeien en zo de klant een doorgedreven full service met kwalitatief hoogstaande oplossingen te bieden. Om dat waar te maken, staan er de komende maanden binnen de groep een aantal belangrijke investeringen en nieuwe projecten op stapel. Die zullen ook derde klanten heel wat nieuw potentieel en mogelijkheden bieden. 

Grote speler
Door het samengaan van beide bedrijven en de geplande investeringen, ontstaat een van de grotere en financieel meest solide spelers in dit vakgebied op de Benelux-markt. Zowel de wil als de middelen zijn er om verder te groeien en te investeren in een door technologie gedreven activiteit.

Over Mitto
Mitto is ontstaan in juli 2004. Het bedrijf uit Merchtem is gespecialiseerd in one-2-one marketing, het beheren van interne en externe documentenstromen en digital printing. Bij Mitto zijn 27 mensen tewerkgesteld.

Over Druco
Druco nv is een dochteronderneming van de Groep Colruyt. Het full service grafisch bedrijf verzorgt en coördineert al het drukwerk van de groep. Meer dan de helft van de productie gebeurt echter in opdracht van externe klanten. De klanten kunnen bij Druco terecht voor alle facetten van hun grafische communicatie, van lay-out tot mailing en logistiek.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief