MERCHTEM - Bedenk jij een originele naam voor de ‘Kleine Wildernis’ in Peizegem?

C21

MERCHTEM - Bedenk jij een originele naam voor de ‘Kleine Wildernis’ in Peizegem?

Ontwerpplan_kleine_wildernis_peizegem
 

Kleine wildernis = een klein stukje wildernis naast de deur om te ontdekken, om in te spelen en te leren, om van te genieten, voor kinderen en buurtbewoners. 

 

Het gemeentebestuur van Merchtem heeft in de nieuwe verkaveling Benoit Ballonstraat / François Beuckelaerstraat in het centrum van Peizegem een stukje grond voorbehouden om te ontwikkelen als “Kleine Wildernis”. Het project werd reeds toegelicht en de buurtbewoners kregen de kans om voorstellen te doen. 

 

In samenwerking met de gemeentelijke Tuinbouwschool werd een ontwerpplan gemaakt. Zo zullen er bijvoorbeeld bessenstruiken en planten worden aangeplant, zitbankjes worden geplaatst, nestkastjes worden geïnstalleerd, een wilgentunnel worden gemaakt, … Kortom, een plaats om te genieten van de natuur! 

 

Het nieuwe schooljaar is opnieuw gestart en hopelijk kunnen we binnenkort starten met de werken. De officiële opening was voorzien op donderdag 17 september. Deze zal omwille van de huidige coronamaatregelen niet plaatsvinden. 

 

Aangezien dit project nog geen naam heeft, vragen we aan de Merchtemnaren om een originele naam te bedenken. Voorstellen zijn welkom tegen ten laatste 15 oktober via omgeving@merchtem.be of via het snelloket campus Nieuwstraat. De winnaar van deze wedstrijd gaat naar huis met een Merchtemse shopper ter waarde van 50 euro.

 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief