MERCHTEMnaren kunnen terecht in het vaccinatiecentrum in Asse

C21

MERCHTEMnaren kunnen terecht in het vaccinatiecentrum in Asse

Label_amalo_eerstelijnszone

Eerstelijnszone AMALO (de gemeenten Asse, Merchtem, Affligem, Liedekerke en Opwijk) heeft twee vaccinatiecentra vastgelegd.

 

De inwoners van Merchtem, Opwijk en Asse worden gevaccineerd in de Sportloods (Potaarde) in Asse. De inwoners van Affligem en Liedekerke zullen in de Bellekouter (Bellestraat) in Affligem ingeënt worden.

 

Het gemeentebestuur van Merchtem zal er alles aan doen om haar inwoners te helpen die zich moeilijk kunnen verplaatsen. De gemeente zal deze hulpbehoevende personen helpen door bijvoorbeeld het inschakelen van extra openbaar vervoer, shuttlebussen en de Minder Mobielen Centrale. 

 

Beide locaties zijn klaar op korte termijn ingericht en vervolgens ingezet te worden als vaccinatiecentrum. Vlotte bereikbaarheid, parkeergelegenheid en voldoende ruimte zijn voor beide locaties alvast van toepassing.

 

De organisatie zal gebeuren door de samenwerking van de lokale besturen, de zorgraad en COVID-team van de eerstelijnszone AMALO en de artsenkringen uit de regio.

 

Vrijwilliger worden? 

Spontane aanmeldingen om mee te werken als verpleegkundigen, apothekers, administratieve krachten en andere logistieke profielen zijn zeker welkom!

 

Kandidaat vrijwilligers kunnen zich aanmelden via vaccinatie@elz-amalo.be 

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2021
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief