Ho.Re.Ca Vlaanderen maakt kennis met MERCHTEMse horeca-uitbaters

Ho.Re.Ca Vlaanderen maakt kennis met MERCHTEMse horeca-uitbaters

Editiepajot_merchtem_ho
(vlnr) burgemeester Eddie De Block, Yves De Sloovere (voorzitter Halle-Vilvoorde), Luc Van Daele (coördinator), Romain Sterckx (voorzitter Vlaams-Brabant). - Foto Roger Mortelmans.
 

Het gemeentebestuur van Merchtem heeft Ho.Re.Ca. Vlaanderen een forum gegeven en organiseerde in samenwerking met de lokale beroepsvereniging Halle-Vilvoorde van de Fed. Ho.Re.Ca. Vlaanderen vzw, een kennismakingsgesprek waarop alle Merchtemse horeca-uitbaters werden uitgenodigd.

Wij willen dat Merchtem leeft, zegt burgemeester Eddie De Block, want Merchtem is een feestgemeente. Bij ons geen parkeermeters en geen betaalterrassen.

Bij monde van Yves De Sloovere, voorzitter beroepsvereniging Halle-Vilvoorde, en Luc Van Daele, coördinator, kregen de aanwezigen een overzicht van de werking van de Federatie Ho.Re.Ca Vlaanderen, opgericht in 1976, met als doel de belangen van de leden te verdedigen. De Federatie heeft een sterke regionale werking. Door lid te worden kan men zijn stem laten horen en krijgt men de nodige informatie wat de sector betreft. Samen is het mogelijk om projecten te realiseren waar alle ondernemers voordelen van kunnen hebben.

Vandaag is het niet zo evident een horecazaak uit te baten en de Federatie wil de uitbaters met alle mogelijke en beschikbare middelen helpen.

Wat ook zeer belangrijk is, zegt voorzitter Vlaams-Brabant Romain Sterckx is dat de federatie de enige officiële gesprekspartner is bij de bespreking van de CAO’s.

Fed. Ho.Re.Ca Vlaanderen, Anspachlaan 111/4 te 1000 Brussel. 02-513.64.84

www.fedhorecavlaanderen.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Sam Herremans | 28 sep 2020
Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief