MERCHTEM – Gembada start dansseizoen met nieuwe werking

MERCHTEM – Gembada start dansseizoen met nieuwe werking

Editiepajot_merchtem_gembada_foto_hans_gauchez
Alle dansleiders choreografen : Liesbet Heyvaert, Elleke Heyvaert, Stefanie Vanderstraeten, Kelly Verstraeten, Lindsay Van den Bossche, Sandy Van Buggenhout, Eva Janssen, Marijn Janssen en Hans Gauchez. - Foto Steven Walravnes.
 

Vanaf september start GEMBADA met een nieuwe werking voor alle dansers vanaf het secundair onderwijs.

Al deze dansers krijgen de kans om maximum 3 maal/week te komen dansen volgens dansgenre. De dansgenres die aan bod komen zijn : streetdance, dance en in the mix. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen. (mix van hip hop, funk en jazz) Tijdens deze lessen wordt er actief gedanst op hip hop en R&B muziek. Dance is een veelgebruikte verzamelnaam voor alle soorten van elektronische muziek. (house,techno,trance,jump,…) Strakke en afgewerkte bewegingen vormen de basis van deze dansstijl. We dansen op commerciële en minder commerciële dance muziek. In onze varia danslessen “In the mix” werken we met alle soorten van muziek en zijn er geen beperkingen. Ook invloeden uit nog niet vermelde dansgenres (latino,hedendaags, …) komen aan bod.

Voor 3 danslessen/week betaal je slechts 250 euro voor een gans dansjaar!!!

Uiteraard is iedereen vrij en kan je ook kiezen voor 1 of 2 danslessen/week en betaal je minder!

Hoe meer stijlen en dansnummers je beheerst, hoe meer je aan bod komt bij optredens. En dat is en blijft nog steeds ons grootste doel ; leuke en goede optredens verzorgen!!! Op 9, 10 en 11 april 2010 gaat onze nieuwe dansshow “Seasoning” in première in CC De Muze te Meise. De gemeente Merchtem in de vier seizoenen staat centraal in onze nieuwe productie. Het wordt een project met heel wat nieuwe dansnummers, filmmontages en een spectaculaire lichtshow!

Voor onze dansers van de lagere school hanteren we dezelfde werking als de voorbije jaren. Tijdens de lessen KIDS DANCE (3de-4de leerjaar) en JUNIOR DANCE (5de-6de leerjaar) laten we de kinderen kennismaken met allerlei moderne dansvormen. In september krijgen alle nieuwe dansers de kans om 3 maal gratis mee te oefenen! We organiseren geen aparte audities meer!!! Na de 3de proefles word je beoordeeld door de dansleiders, je hoeft dus geen eigen choreografie meer voor te bereiden! Getalenteerde nieuwe dansers zullen kansen krijgen om aan onze gloednieuwe dansshow “Seasoning” deel te nemen!

Wie graag danst bij GEMBADA dient zich wel voorlopig in te schrijven op woensdag 2 september of op zaterdag 5 september. De inschrijvingen gaan door in de lokalen van De Plataan, Stationsstraat 43 te Merchtem. Voor meer info aangaande GEMBADA kan je surfen naar www.gembada.be  of telefonisch contact opnemen met artistiek leider Hans Gauchez op 0486/99/71/25.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 30 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief