Gratis bestelwagen voor Technische Dienst van MERCHTEM

C21

Gratis bestelwagen voor Technische Dienst van MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_gratis_bestelwagen_foto_steven_cromb_
De plaatselijke ondernemers adverteren op de gratis bestelwagen. Foto Steven Crombé
 

De gemeente Merchtem mocht dondermiddag, dankzij de steun van de lokale handelaar een nieuwe bestelwagen in bruikleen nemen voor een periode van vier jaar. Na deze periode wordt het voertuig verkocht en gaat een deel van de opbrengst naar een lokale vereniging of goed doel, gekozen door de gemeente.

Hiervoor heeft de gemeente een overeenkomst met de onderneming special ad (BVBA W&G Consulting) uit Wieze, die het idee lanceerde en promoot.
 
Het voertuig, van het type FORD TRANSIT, werd aangekocht bij Garage Alfred George NV in Merchtem. De plaatselijke ondernemers kregen de mogelijkheid om via deze toch wel unieke gelegenheid te adverteren.  Ook het logo en de website van de gemeente worden vermeld op de wagen.
 
De officiële overhandiging van de bestelwagen vond plaats op donderdagmiddag plaats in het gemeentehuis in aanwezigheid van de burgemeester en schepenen, de gemeentesecretaris, de adverteerders en de onderneming die het idee lanceerde.
 
De wagen zal worden gebruikt door de werklieden van de gemeentelijke technische loods voor het uitvoeren van allerlei opdrachten op het grondgebied van de gemeente en de verschillende deelgemeenten.
 
Wim Ivens van special ad heeft zich geëngageerd om ook de OCMW dienst van Merchtem en talloze andere gemeenten in Vlaanderen een bestelwagen gratis aan te bieden.
 
Voor meer informatie over dit initiatief  kan u terecht bij het special ad team (via mail naar info@specialad.be of via telefoon op  0476 42 08 74 ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2009
Steven Walravens
Steven Crombé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief