MERCHTEM – Infoavond schot in de isolatieroos

C21

MERCHTEM – Infoavond schot in de isolatieroos

Ediotiepajot_merchtem_isolatie_foto_steven_walravens
Het brandend actuele onderwerp zorgde ervoor dat 130 geïnteresseerden present gaven. - Foto Steven Walravens
 

Donderdagavond organiseerden de milieuraad van Merchtem en de gemeente Merchtem samen een infoavond over isoleren. Tijdens het eerste deel sprak een spreker van Dialoog vzw over de aspecten van het isoleren zelf: wat moet je doen, waar moet je op letten, welke materialen kan ik gebruiken ? Het tweede gedeelte werd verzorgd door de milieuraad en ging over de premies en het belastingsvoordeel.

Het brandend actuele onderwerp zorgde ervoor dat 130 geïnteresseerden present gaven en gretig gebruik maakten van de mogelijkheid om hun eigen situatie voor te leggen. Als afsluiter deelde de KWB van Merchtem folders uit met info en data van een samenaankoop van isolatie die zij organiseren in januari 2010.
 
Deze infoavond kaderde in een reeks van infoavonden die de milieuraad op touw staan heeft en werkt volgens het principe van kennis delen. Een actueel milieuonderwerp wordt voorgesteld door een expert ter zake en de milieuraad sluit af met uitleg over premies en/of verdere tips. Zo was er reeds de infoavond over groendaken. Zo zullen er nog volgen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief