BEERSEL / HALLE / NINOVE - De laatste kans voor de allerbeste salondeals bij Citroën Vandergucht

BEERSEL / HALLE / NINOVE - De laatste kans voor de allerbeste salondeals bij Citroën Vandergucht

Beeld_editiepajot
 

Januari... In 'normale omstandigheden' betekent dat de maand van het Autosalon in Brussel. Dit jaar helaas niet... Maar dat houdt Citroën Vandergucht, een enthousiast team gedreven door ervaring en met filialen in Dworp, Halle en Ninove, niet tegen om jou de beste saloncondities aan te bieden! Intussen zijn de allerlaatste dagen van het Salon ingezet, en dat betekent dat je nog maar weinig tijd hebt om de beste deals te sluiten.

 

Ontdek bij Citroën Vandergucht de nieuwste Citroënwagens, boek een testrit met jouw favoriete wagen en geniet van de beste condities, want momenteel gelden nog enkele dagen de beste salondeals... Zo zijn er nieuwe modellen die je zeker wilt ontdekken, zoals de New C4, verkrijgbaar 100% elektrisch, in benzine of in Diesel.

 

“Met zijn uitzonderlijke comfort en de kracht van een SUV is dit een van de eyecatchers van het Citroën-gamma! Met deze New C4 bieden we eigenlijk een wagen aan met een enorm stoer uiterlijk die ook nog eens te verkrijgen is in een 100% elektrische versie. Dat maakt hem toch wel echt uniek. Wij zijn hier allemaal echt verliefd op dit model!”, lacht Marijke Vandergucht, een van de mede-zaakvoerders van Citroën Vandergucht. “Als je nog wil genieten van de beste deals, dan is het nu echt het moment. Binnen enkele dagen is het Salon voorbij, en daarmee bedoelen we uiteraard de deals want het Salon zelf mocht dit jaar helaas niet door gaan… Maar uiteraard bieden we kopers wel de kans om te genieten van de uitzonderlijke kortingen, en dit nog tot eind januari!”, voegt Marijke er nog aan toe.

 

Meer te weten komen over de saloncondities bij Vandergucht? Ontdek snel meer op de website van Citroën Vandergucht of neem contact op via info@citroen-vandergucht.be.

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief