Artikels Archief van Gooik

Damesfutsalploeg FP HALLE - GOOIK wint 1ste match

Groepsfoto_a-ploeg
Ingezonden foto
 

 De damesploeg van FP Halle-Gooik, FP Halle-Gooik Girls, speelde vrijdagavond hun eerste wedstrijd in de geschiedenis. Tegenstander voor deze oefenmatch was Lasne-Ohain.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 okt 2017
 

GOOIK - Schepen De Wilde getrouwd

Editiepajot_gooik_schepen__kopie_
Gunther en Ellen zijn getrouwd. - Foto Marc Colpaert
 

Op zaterdag stapte schepen Gunther De Wilde(39) met Ellen Robeyn(32) in het huweljksbootje. Na de burgerlijke trouwpartij die werd uitgevoerd door het voltallig schepencollege was de reactie van Gunther: "Amaai dat ging hier snel, voor ik het wist was ik een getrouwde man(lacht)". Gunther werd schepen in  het jaar 2000 in de gemeente Gooik en was in die tijd de jongste schepen van Vlaanderen. Gunther en Ellen 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GOOIK - Ghislain en Adrienne een gouden koppel

Editiepajot_gooik_leclair__kopie_
De familie Leclair. - Foto Marc Colpaert
 

Ghislain Leclair en Adrienne De Geyter zijn vijftig jaar getrouwd en dat werd met familie en vrienden gevierd in de zaal De Montil in Essene. Ghislain leerde zijn vrouw Adrienne kennen op de tram en ze werden een koppel. Het koppel bleef echter kinderloos, maar ze hebben geen dag zonder kinderen gezeten. "In de familie waren er nogal wat kinderen dus was er wel altijd een kindje
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

OETINGEN - Feest in de zaal Elckerlyc

Editiepajot_gooik_ziekenzorg__kopie_
Het bestuur tussen de mensen. - Foto Marc Colpaert
 

De afdeling Samana(vroeger Ziekenzorg) organiseerde in de zaal Elckerlyc in Oetingen een etentje voor de mensen met een chronische ziekte. Ze gingen van start met een gebedsviering met communie. Nadien werd er een aperitiefje genuttigd en kregen alle mensen een lekkere maaltijd voorgeschoteld. "Wij willen deze vooral oudere mensen een aangename namiddag laten beleven.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

KESTER - Feestzaal Ter Heyde zoekt overnemer

Colpaert_gooik_ter_heyde_2__kopie_
Feestzaal Ter Heyde is over te nemen. - Foto Marc Colpaert
 

André Tiels oprichter en bezieler van feestzalen Ter Heyde is dit jaar 70 jaar geworden en vindt dat het genoeg geweest is, daarom is hij nu op zoek naar iemand die de zaak van hem wilt overnemen. Hij ging van start in 1993 en maakte van Ter Heyde een goed draaiende zaak. Eind volgende maand doet hij de deuren definitief dicht. Wie de zaak wilt overnemen kan dit zowel als koper of als huurder. 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GOOIK - Chiro bestaat 65 jaar

Editiepajot_gooik_chiro__kopie_
De Chiro bestaat 65 jaar. - Foto marc Colpaert
 

Tijdens het weekend vierden de Chiromeisjes Windekind hun 65 ste verjaardag op de terreinen van Uidekrij in het centrum van Gooik. Het was toenmalig pastoor De Smedt uit Gooik die in 1952 achter de oprichting van een jeugdbeweging voor meisjes stond. Er waren tal van optredens van De Ark van Noë, De Jartellen, Brobeats en Triple Noise.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

OETINGEN - Viergatenstraat winnen

Editiepajot_gooik_viergaten__kopie_
De mensen van de Viergatenstraat wonnen. - Foto Marc Colpaert
 

Het team van de Viergatenstraat won de finale voor buurtteams van de eerste Gooikse Kubb-cup. 'Los op den Blok' was de beste bij de gelegenheidsteams. In totaal 21 teams speelden de afgelopen vier weken niet minder dan 25 onderlinge wedstrijden van deze buurtsport op diverse locaties in Gooik. Daaruit speelden de vier

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GOOIK - Scouts zoeken 400.000 euro

Editiepajot_gooik_scouts__kopie_
Alle partijen op de plaats waar de nieuwe zaal moet komen. - Foto Marc Colpaert
 

Door een gelukkig toeval kunnen de scouts uit Oetingen vanaf nu plannen beginnen te maken wat betreft hun nieuwe lokalen, alleen moeten ze eerst nog wel 400.000 euro vinden. Door het verlenen van een erfpacht door het Bisdom en een recht van opstal door de gemeente krijgen ze nu de kans om op een terrein achter de zaal Elckerlyc in het centrum van Oetingen een splinternieuw gebouw te laten oprichten.
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GOOIK – Jeugdhuis ‘Guuk’ daverde op zijn grondvesten voor de groep Houston’s Problem.

Guuk_1
Foto's Emile Devogeleer
 

 Jeugdhuis ‘GUUK ’ daverde zowaar op zijn grondvesten met de komst van de groep Houston’s Problem. De avond begon nochtans heel rustig met een free podium, ook hiervoor warren heel wat jongeren uit de streek afgezakt naar het jeugdhuis, maar hoe later het werd op de avond waren het vooral de fans van de rockband uit Denderleeuw Houston’s Problem die hun weg vonden naar het jeugdhuis.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

FP HALLE – GOOIK gaat in Finland op zoek naar Europese roem

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik trekt deze week naar Finland voor de Main Round van de Uefa Futsal Cup.Daar zal het gaan in groep 7! Slechts de groepswinnaar zal zich plaatsten voor de Uefa Futsal Cup Elite Round (laatste 16 ploegen). 

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 okt 2017
Felix Merckx
EP
 

HERNE/REGIO – Groen Pajottenland bundelt de krachten over de gemeentegrenzen heen

Groen
HERNE/REGIO – Groen Pajottenland bundelt de krachten over de gemeentegrenzen heen
 

Aan de paal met wandelknooppunt 1 op de markt in Lennik werd recent Groen Pajottenland gelanceerd. Die paal staat symbool voor de start van een nieuwe Groene streekpartij die de mensen van het Pajottenland wil verbinden in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober toekomend jaar......

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

FP HALLE-GOOIK wint de topper tegen Proost Lier thuis met 5-1

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik kreeg met Proost Lier één van de topploegen van dit seizoen over de vloer. Omar Rahou was ziek en speelde niet. Halle-Gooik begon het beste aan de partij maar vergat de wenkende kansen af te maken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 okt 2017
Felix Merckx
EP
 

GOOIK - Staf en Rita 50 jaar getrouwd

Colpaert_gooik_jacobs_1__kopie_
De familie Jacobs. - Foto Marc Colpaert
 

Staf Jacobs en Rita Van Cotthem zijn 50 jaar getrouwd en organiseerden een groot feest in de zaal Edele-Brabant in Gooik voor hun familie en vrienden. Ze leerden elkaar kennen via de jeugdbeweging en Rita speelde nog in een toneelstuk waar Staf de regie van deed. Ze trouwden en kregen drie kinderen .   

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GOOIK - Albert en Viviane een gouden paar

Editiepajot_gooik_somers__kopie_
De familie Somers. - Foto Marc Colpaert
 

Albert Somers en Viviane Leunens uit Gooik vierden hun gouden huwelijksverjaardag in het Krekelhof in Gooik. Ze leerden elkaar kennen op café. Albert werkte vele jaren als receptionist bij Colruyt, Viviane werkte meer dan 40 jaar bij Philips(MBLE) in Brussel. Ze kregen samen twee dochters Anja en Sandra en hebben ook al drie kleinkinderen. Albert die vroeger ook nog voetbal speelde is een verwoed supporter van de Gooikse voetbalploeg. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst

1_img_3304a
HERNE / GOOIK – Fiduciaire Bosmans-Heremans en Norgay Accountants bouwen aan een nieuwe toekomst - © Deschuyffeleer
 

Boekhouders en accountants spelen meer en meer een uitgesproken rol in het financiële leven van een steeds vernieuwende zakenwereld. Hiertoe dienen ook zij zich permanent aan te passen aan aanhoudende evoluerende en nieuwe regels, wetgevingen en werkmethodes. Ondernemers met oog voor de toekomst verwachten van hun financiële raadgever......

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

OETINGEN - Feest in het centrum

Editiepajot_gooik_blok_rond__kopie_
Zelfs paarden op het buurtfeest. - Foto Marc Colpaert
 

De mannen van 'den blok rond stoesje' organiseerden in het centrum van Oetingen hun 12 de buurtfeest, dat dit jaar als thema de Far-West meekreeg. Alles stond dan ook in het teken van Amerika, zo liepen er heel veel mensen met een cowboyhoed rond en er was de Far-West barbecue met ribbetjes en grote Amerikaanse steaks. "Wij maken er hier een groot feest van en voor de kinderen waren er twee paarden 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

KESTER - Buurtfeest in de Patattenstraat

Editiepajot_gooik_patat__kopie_
Veel volk in Kester.- Foto Marc Colpaert
 

Nadat het enkele jaren stil was in de Patattestraat in Kester werd er dit jaar opnieuw een buurtfeest georganiseerd. Een kleine honderd personen zakten af naar enkele tenten, gezien hte niet zo schitterende herfstweer, om er te genieten van een varken aan 't spit. Maar dat was nog niet alles zo was er ook een wijkfeestspel,

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

OETINGEN - Veel geld voor SAO

Editiepajot_gooik_tweede_cheqye__kopie_
Heel veel geld voor het goede doel. - Foto Marc Colpaert
 
Tom Amijs voorzitter van de Joggingclub Oetingen mocht in het centrum van Oetingen al een eerste cheque overhandigen van 10.000 euro aan de Stichting Alzheimer Onderzoek(SAO). Al enkele weken is deze club door het organiseren van tal van acties bezig met het inzamelen van geld voor deze stichting. Als afsluiter van de vele acties werd op zaterdag een'Run to Remember Again Marathon' georganiseerd, waar in totaal meer dan 500 lopers op af kwamen
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
03 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

OETINGEN - Jo en Bjorn geven 2500 euro

Editiepajot_gooik_cheque_bbq__kopie_
Een cheque voor het goede doel. - Foto Marc Colpaert
 

Het duo Jo Vinck en Björn Bouquiaux gaven aan de mensen van de Stichting Alzheimer Onderzoek(SAO) een cheque van 2.500 euro. Het geld verzamelden ze tijdens hun wereldrecordpoging waarbij ze niet minder dan 51 uur, 51 minuten en 51 seconden achter de bbq stonden in het centrum van Oetingen. Sinds die dag staat het duurrecord BBQ in team op hun naam.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 okt 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

Charleroi pleegt de perfecte holdup en wint 3-2 van HALLE - GOOIK

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik trok naar Charleroi voor wat steevast een moeilijke verplaatsing is. Halle-Gooik domineert en creëert kansen maar thuisgoalie Claus is in een begenadigde dag. Hij ranselt de ene na de andere bal uit zijn doelvlak. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 sep 2017
Felix Merckx
ep
 
 

Laatste Nieuws

Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 06 okt 2017
Marc Colpaert | 06 okt 2017
Marc Colpaert | 03 okt 2017
Marc Colpaert | 03 okt 2017
Marc Colpaert | 03 okt 2017
Marc Colpaert | 03 okt 2017

archief