Artikels Archief van Liedekerke

LIEDEKERKE - Academie voor beeldende Kunst “Opendeurdag zaterdag 30 September”.

Opendeur_2017-09-30
 

Lagere graad voor kinderen van 6 tot 11 jaar (2 lestijden per week) 

  • woensdag van 13u.30 tot 15u.10 of van 15u.20 tot 17u. 
  • donderdag van 16u. tot 17u.40 
  • vrijdag van 15u.20 tot 17u. 

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

GOOIK / HALLE - De nieuwe Volvo XC60 van garage Sterckx

Editiepajot_gooik__sterckx_1__kopie_
Philip en Ilse bij twee prachtige wagens. - Foto Marc Colpaert
 

In restaurant De Popelier in Gooik werd door de firma Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Garage Sterckx met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode nodigden hun klanten uit om in alle rust en met een hapje en een drankje van de nieuwe Volvo XC60 te komen genieten. En het moet gezegd worden deze laatste aanwinst ziet er veelbelovend uit. Zowel langs de buitenkant als langs binnen kan men hier spreken van een uitstekende afgewerkte wagen. Volgens de reclame die de laatste weken onze schermen overspoelden is dit blijkbaar ook een wagen die automatisch stopt 
 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

LIEDEKERKE - Volgende week donderdag een infosessie voor kandidaat vrijwilligers bij een ramp

Flyers_oproep_vrijwilligers_bij_ramp
 

Het is een bijzondere vorm van vrijwilligerswerk omdat de situaties waarin zij worden ingeschakeld onverwacht zijn. Uiteindelijke doel is deze vrijwilligers te kunnen inschakelen bij de psycho-sociale hulpverlening in het kader van een ramp.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - CD&V aanwezig op de jaarmarkt

2017-09-22_cd_v-liedekerke_1_a
 

Ook dit jaar zal CD&V-Liedekerke aanwezig zijn op de Jaarmarkt met een oase van rust voor zowel kinderen en volwassenen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Kleuters gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn strappen mee

2017-09-21_kleuterschool_dol-fijn_strappen
 

Het gezegde ' jong geleerd is oud gedaan' nemen ze in Dol-Fijn zeker niet licht op. Zo ook voor verkeersveiligheid. Wekelijks wordt er op woensdag stilgestaan bij verkeersveilige onderwerpen in de klas tijdens 'Samdag'.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Kapsalon Wim organiseert tijdens het weekend van kermis Opperstraateen actie ten voordele van een goed doel

2017-09-23_actie__de_hoeve_mpc__mpc__29_a
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert kapsalon Wim tijdens het weekend van kermis Opperstraat te Liedekerke op zaterdag 30/09 en zondag 01/10 een actie ten voordele van een goed doel. Dit jaar kozen ze "De Hoeve” te Roosdaal.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Wies borre schrijft zenuwslopende thriller over aanslagen en terreur

2017-09-10_vondeling_wies_borre__23_a
 

De Liedekerkse schrijver/dichter wordt in de regio Pajottenland/Denderstreek graag gelezen. Hij breidt zijn oeuvre nog uit en heeft de laatste jaren het lezerspubliek meermaals verwend zodat zijn schrijfsels menige boekenplanken sieren. De auteur van de spannende Middleton-trilogie is een bezige bij en zijn inspiratiebron lijkt nog lang niet opgedroogd.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

AFFLIGEM / LIEDEKERKE - Comith organiseert Comithathon voor De Valier

2017-09-18_de_valier_____comithathon
 

Recent zijn de regels voor het toekennen van zorgbudgetten veranderd. Zorginstellingen moeten nu zelf op zoek gaan naar mensen die hulp nodig hebben. Marketing en communicatie spelen daarin een veel grotere rol dan vroeger. En die knowhow hebben ze vaak niet.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Milieufeest met uitreiking van Zo Dichtblij en Fleurig Liedekerke

2017-09-15_milieufeest__1_jd
 

De avond startte met een show van comedian Koen Dewulf, nadien werden de winnaars van de acties Fleurig Liedekerke en Zo Dichtblij in de bloemetjes gezet. De hoofdprijs van Zo Dichblij werd gewonnen door  Wouter Hendrickx.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Ook in 2017 kan je KWB LIEDEKERKE vinden op Kermis Opperstraat

Streekbieren_cafe_kwb
 

Op zaterdag 30/09 vanaf 9u en zondag 01/10 vanaf 14u30 openen ze in het Parochiehuis weer het Streekbierencafé. Ze doen dit nu voor de 15e maal en naar jaarlijkse gewoonte willen ze er ook dit jaar weer een fantastische rustplaats van maken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - 23ste Plantjesweekend ten voordele van Kom Op Tegen Kanker

2017-09-16_kotk_markt___5_ajd
 

Zoals elk jaar waren de vele vrijwilligers weer op post op de zaterdagmarkt van Liedekerke voor de verkoop van Azalea’s ten voordel van Kom op tegen Kanker.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Officiële inhuldiging van de Kyotomobiel in de Warandestraat ter hoogte van het Pastoriepark

2017-09-15_kyotomobiel__1_a_jd
 

De Kyotomobiel is een project van de vzw Pajopower. Het is een volledig duurzaam verbouwd verplaatsbaar bureau van waar uit alle gezinnen in Liedekerke intensief begeleid zullen worden rond de energierenovatie van de woning.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Het KVG LIEDEKERKE / ROOSDAAL organiseerde vorige weekend hun jaarlijkse herfstfestijn

2017-09-10_eet_festijn_kvg
 

KVG kon rekenen op een ploeg van 30 dertigtal vrijwilligers zich in gezet om het wel geslagen te verzekeren. KVG KVG Liedekerke-Roosdaal kon rekenen op hun en trouwpubliek en dankt alle aanwezigen voor hun steun.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

13de Wereldcultuurfestival TingaTinga in het Pastoriepark LIEDEKERKE

2017-09-09_13_e_tinga_tinga__6_a
 

Zaterdag 9 september 2017 ging in Liedekerke de dertiende editie door van het gratis Wereldcultuurfestival TingaTinga. De weergoden waren duidelijk slecht gezind, maar zelfs zij konden  er de vertrouwde warme en unieke sfeer niet drukken. Daar stonden het leuke kinderdorp, de verrassende streetfood en de vele muzikanten garant voor!

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - 4e Repair Café

2017-09-09_vierde_repair_cafe__1_a
 

Het Vrijetijdshuis zette zijn deuren open voor iedereen die iets te repareren had. Er waren enkele reparatiedeskundigen van elektronica, textiel tot meubilair en fietsen. Er werden diverse zaken hersteld, sommige mensen kregen dan weer professioneel advies. Er was veel belangstelling voor dit derde Repair Café.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Kermis Opperstraat

01_opstellingkermis
 

De kermis Opperstraat, dit jaar van vrijdag 30 september tot en met maandag 2 oktober, is traditioneel de grootste kermis van Liedekerke. Van vrijdag 29 september  tot en met maandag 2 oktober 2017 staat de dorpskern van Liedekerke alweer op zijn kop.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - FC Lidokerke is een ploeg waar vriendschap centraal staat

2017-09-03_fc_lidokerke__13_a_jd
 

Voor de naam moesten, de oprichters, Nick Lievens en Kenny Van Den Borre niet lang zoeken: "Lido" komt van hun lokaal Café Lido en "Kerke" komt uit Liedekerke waar ze hun wedstrijden afwerken en ook de meeste spelers vandaan komen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Kom op tegen Kanker zoekt vrijwilligers voor 23ste Plantjesweekend

2016-09-15_kotk_markt___12_a
 

Kom op tegen Kanker Liedekerke zoekt vrijwilligers voor het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. De inmiddels 23ste editie vindt plaats op 15, 16 en 17 september. Ook dit jaar kan Kom op tegen kanker rekenen op de steun van lokale comités over heel Vlaanderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - “Een schooljaar met een strik” in de Sint-Antoniusschool

2017-09-01__schooljaar_met_een_strik__4_a
 

Onder het motto “een schooljaar met een strik” zijn de leerlingen en de leerkrachten het nieuwe schooljaar gestart in de Sint-Antoniusschool. Dit jaarthema zit vol verrassingen. Op regelmatige tijdstippen zal er een doos met een strik geopend worden.  Benieuwd wat er allemaal in zit.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Jozef en Yvette uit LIEDEKERKE zijn diamanten paar

Liedekerke_diam_van_den_borre_g_
Jozef Van den Borre en Yvette Defenfe vierden hun diamanten huwelijk. Foto's © Jacky Delcour
 

Jozef Van den Borre (82) en Yvette Defenfe (82) uit de Vrijheidsstraat 43 in Liedekerke vierden hun diamanten huwelijk. Het gezin groeide met de kinderen Christian, Nancy, Ann, Cathy en Cindy, 10 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 sep 2017
Marc Sluys
Jacky Delcour
 
 

Laatste Nieuws

Jacky Delcour | 21 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 sep 2017
Jacky Delcour | 07 sep 2017

archief