Artikels Archief van Liedekerke

LIEDEKERKE - 2e Rit Ronde van VLAAMS-BRABANT op donderdag 25 juli

Presentatie_inbev__002_a
 

Maandagavond stelde de Ondervoorzitter Gaston Asselman, in de hoofdzetel van de brouwerij Inbev te Leuven, onder het waakzame oog van de algemeen directeur van de wielerbond dhr Jos Smets, het parcours voor van de 2e rit in de Ronde van Vlaams-Brabant 2019.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - 1770 Zomert (Vlaanderen Feest), een echte volkse familiedag in het Pastoriepark

2019-07-04_viering_11_juli__12_ab
 

Gisteren wisten ze in het mooie groene Pastoriepark van Liedekerke wat feesten was…. Eten, drinken en spelen op z’n breugheliaans. Je waande je teruggekatapulteerd in de tijd, ergens in de tijd van Bruegel… met oude tenten, guirlandes doorheen het park, een tovenaar, hofnar, oude volksmuziek, rijstpap, geuze, droge saucissen,… volksspelen, een steekspel, Vuurspuwen,…

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - JamaisVu vzw organiseert dit jaar haar vierde musicalkamp

2019-07-19_jamais_vu_liedekerke__1_ab
 

De deelnemers kregen zang-, dans- en acteerlessen en schreven hun eigen mini-musical! Als afsluiter van het kamp gaat er op zaterdag 13 juli een voorstelling door in het Sint-Gabrielinstituut (turnzaal) omstreeks 16u. Iedereen is welkom!

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE / ROOSDAAL / TERNAT - Zwemschool van vzw WIOS is geopend

Zomerkamp_2019_wios
 

Kom mee dol-fijnen bij vzw WIOS. De inschrijvingen voor de zwemschool van vzw WIOS zijn geopend. Inderdaad, bij WIOS doen ze meer dan alleen artistiek zwemmen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - 10e Bombardonstraatfeest

2019-06-29_10_jaar_bonbardont__1_ab
 

Op zaterdag, 6 juli, vond in het teken van “Vlaanderen Feest”, het 10de Bombardon Straatfeest plaats. Het was alweer een topeditie met een stralende zon van de partij. De kinderen konden zich laten schminken of tattoeëren, zich uitleven op de drie springkastelen en de volksspelen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Eerste Parkconcerten LIEDEKERKE “Volkswagen de Kimpe”

2019-07-06_parkconcerten___13_ab
 

De Volkswagen De Kimpe parkconcerten zijn ondertussen toe aan hun negende editie. Het concept is al enkele jaren hetzelfde: op drie vrijdagavonden een gratis parkconcert met enkele bekende namen op het podium, drank- en eetstandjes en wat animatie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Vakantiefeestmarkt

2019-07-03_anne-marie_wint_elektrische_fiets__6_ab
 

Onder een zonovergoten blauwe hemel was er zaterdag de tweeëntwintigste editie van de  vakantiefeestmarkt. Een voltreffer dus, met onder andere de verloting van 42 flessen champagne, en een fiets. Men deelde er gratis kriek uit lekkere ijsjes en een fiets.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

50 jaar KVG LIEDEKERKE

2019-07-03____kvg_50_jaar___19_a
 

Vandaag hebben ze als KVG vereniging een mijlpaal bereikt. Ze bereiken de respectabele leeftijd van 50 jaar. In deze dagen mogen ze met fierheid terugkijken naar de afgelegde weg van streven naar meer integratie in de samenleving. KVG is als groep voor mindervaliden tijdens de jaren een vaste waarde geworden in de vele vrijwilligers organisaties van de dorpsgemeenschappen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Dol-Fijn neemt afscheid van de derde kleuterklas

2019-06-28_afscheid_van_de_derde_kleuterklas__1_
 

Op vrijdag 28 juni 2019 vond in de gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn onder een stralend zonnetje en bij een glaasje cava voor papa en mama de diploma-uitreiking plaats! De kleinsten vormden een fiere erehaag voor hun vriendjes van de derde kleuterklas.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE – Tweede berreFOODs foodtruckfestival onder een stralende zon

2019-06-29_tweede_festival_berrefoods__76_ab
 

Met berreFOODs werden de poorten van de zomervakantie wagenwijd opengezet. De Steinfurtdreef werd omgetoverd tot een heuse internationale FOODSTREET met hemelse geuren en smaken, voor elk wat wils: een frisse pint, burger, veggie, vegan, Thai, oesters met champagne, vis, tapas, cocktailbar, wijn- en cavabar,  havermobiel, schepijs, …

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE – Vakantie Feestmarkt blijft schot in de roos

2019-06-29_feestmaarkt_twee__ntwintigste__1_ab
 

Iedereen weet dat de wekelijkse zaterdagmarkt van Liedekerke een van de meest florerende is in de streek. Het marktcomité en het gemeentebestuur hebben dat op zaterdag 29 juni nog eens extra in de verf gezet door uit te pakken met hun “feestmarkt”, de tweeëntwintigste editie al.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Jopada heeft een hart voor Tara

2019-06-22_jopada_dansshow__8_ab
 

Begin mei organiseerde dansclub Jopada een benefiet voor Tara. De kids mochten hun dansjes van het afgelopen jaar allen eens tonen aan ouders, grootouders, broers en zussen..

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - The Chebacco Gravel Ride

2019-06-23_the_chebacco_gravel_ride__7_ab
 

Op zondag 23 Juni werd door TS-bikes, de fietsenzaak uit Liedekerke, voor de 3de maal de Chebacco Gravel Ride georganiseerd met de logistieke steun van de gemeente Liedekerke.  ( Chebacco is gekozen nvd de modelnaam van de Gravel Bike van Parlee Cycles, een Amerikaans merk waar TS-bikes exclusieve dealer van is).

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - 1ste geslaagde zwerfvuilacties

2019-03-23_grote_zwerfvuilactie___1_ab
 

Op zondag 23 juni 2019 organiseerde de gemeente Liedekerke haar 1ste succesvolle zwerfvuilactie. Samen met een zestigtal gemotiveerde inwoners werden de handen in elkaar geslagen om zwerfvuil te rapen en de gemeente proper te maken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Vlaanderen Feest in een Breugeliaans Jasje in Pastoriepark vanaf 14.00 uur

2019-07-08_1770_zomert_met_vlaanderen_feest___55_ab
 

Een dagje ontspanning in het Pastoriepark voor heel het gezin in Bruegel-stijl. Allerlei leuks voor de kinderen met o.a. een steekspel, kijk-ik fiets. Festivalwip, een huppelende hofnar, Springkastelen, en Breugeliaans Kinderdorp.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Foodtruck-festival berreFOODs

Doodberrefoods_2019__1_
 

Op zaterdag 29 juni 2019 zet het foodtruck-festival berreFOODs de poorten van de zomervakantie wagenwijd open. De Steinfurtdreef wordt omgetoverd tot een heuse internationale FOODSTREET met hemelse geuren en smaken, voor elk wat wils: een frisse pint, burger, veggie, vegan, Thai, oesters met champagne, vis, pasta, tapas, slaatjes, ne "stik in men voetn" aan de cocktailbar, wijn- en cavabar,  havermobiel, ijs en snoep, …

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Start van de negende De Kimpe parkconcerten

Affiche_parkconcerten_liedekerke
 

De Volkswagen De Kimpe parkconcerten zijn ondertussen toe aan hun negende editie. Het concept is al enkele jaren hetzelfde: op drie vrijdagavonden een gratis parkconcert met enkele bekende namen op het podium, drank- en eetstandjes en wat animatie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Tweeëntwintigste Feestmarkt

2017-06-24_negentiende_feestmarkt___78_ab
 

Iedereen weet dat de wekelijkse zaterdagmarkt van Liedekerke een van de meest florerende is in de streek. Het marktcomité en het gemeentebestuur hebben dat op zaterdag 29 juni nog eens extra in de verf gezet door uit te pakken met hun “feestmarkt”, de tweeëntwintigste editie al.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Vlekkeloos verloop van braderie Stationsstraat

2019-06-16_braderie__130_ab
 

In het weekend van 15 en 16 juni 2019 vond braderie Stationsstraat plaats in Liedekerke. Tal van kermisattracties, kraampjes en animatie zorgden voor een aangename sfeer. Ook de horecazaken hebben hun steentje bijgedragen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE Taverne ’t Signaal won deze 49 ste editie van het voetbaltornooi VK Impegem

2019-06-10__49ste_voetbaltornooi_impegem__1_ab
 

De voetballende vriendenkring uit het Liedekerkse gehucht “Impegem” organiseerde tijdens het pinksterweekend voor de 49 ste keer het voetbaltoernooi van KVK Impegem. Er namen 8  ploegen deel aan het tornooi: Excliesa, FC Lidokerke, Feestzaal ‘t Guldenhof, Taverne ’t Signaal, Café Pajot , Café Den Appel, KVK Impegem en nieuwkomer stam X.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Laatste Nieuws

Jacky Delcour | 09 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 04 jul 2019
Jacky Delcour | 04 jul 2019
Jacky Delcour | 30 jun 2019
Jacky Delcour | 25 jun 2019
Jacky Delcour | 24 jun 2019
Jacky Delcour | 21 jun 2019
Jacky Delcour | 20 jun 2019

archief