Artikels Archief van Ninove

Natuurpunt NINOVE organiseert 2e muziekquiz

166190_195974693751774_8280888_n

Op zaterdag 29 september organiseert Natuurpunt Ninove een 2e muziekquiz. Ploegen van 4 personen nemen het tegen elkaar op tijdens een spannende quiz waarbij horen, zien en zwijgen belangrijk zijn.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 

NINOVE - De Kalmoes vzw , Lasagna en Crocque monsier dag

Image2
 

De zorgmanege zonder beperkingen, De Kalmoes vzw organiseert op zaterdag 29 september 2018 een Lasagna en crocque monsier festijn in de parochiale zaal Trefpunt, Denderwindeke, Bokkendries 9. Van 11u30 tot 14u en van 17 u tot 21u is iedereen welkom.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 sep 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 

NINOVE - 3e Herfstquiz van Davidfonds Denderwindeke

Affiche_en_flyer_3e_herfstquiz
 

Op vrijdagavond 26 oktober aanstaande vindt voor de derde keer onze Herfstquiz plaats, een algemene quiz met voor elk wat wils: een alfabetronde, meerdere vragenrondes (rond allerhande thema’s) en twee lichte tafelrondes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 sep 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 

NINOVE - Openwervendag volkstuinen op 23 september

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Op de openwervendag maak je kennis met onze volkstuinen Graafland. We lichten ook het huishoudelijk reglement even toe. Na een rondleiding op de site kan je je kandidaat stellen voor één van de tuintjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - Internationale dag van de vrede

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Een wapperende vredesvlag in het straatbeeld in de week van 21 september, naar aanleiding van de internationale dag van de vrede, wordt ondertussen een jaarlijks terugkerende traditie. Een traditie die we ook in 2018 willen verderzetten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 sep 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - De Erfgoed cel Denderland en stad Ninove en vzw de reuzendag

2018-09-16_reuzenstoet___autoloze_zondag__3_ab
 

De reuzenbeheerders van Stad Aalst en Stad Ninove ondertekenden zondag het reuzenzorgplan van Reuzen in Vlaanderen en komen dus terecht op de lijst van erkende reuzen. Kom meedansen en vieren, deze namiddag in de autoloze straten van Ninove.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Cursus voor senioren: "Veilig bankieren via internet, hoe kan je een virus herkennen?”

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Ben jij senior en heb je geen of weinig kennis van een computer, maar wil je toch leren hoe je online kan bankieren op een veilige manier, of weten hoe je eenvoudig virussen kan ontdekken? Dan is dit infomoment zeker iets voor jou! Door heel eenvoudige weetjes en tips, leer je hoe dit kan.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 sep 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 

NINOVE - www.sociaalhuisninove.be, nieuw digitaal verzamelpunt van sociale diensten

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

www.sociaalhuisninove.be is vanaf vandaag hét digitale verzamelpunt van alle sociale diensten van de stad en het OCMW. Je vindt er alle informatie over de diensten, hun werking en contactgegevens. De website is opgebouwd rond de thema’s ‘samen leven’, ‘(geld)zorgen’, ‘kinderen’, ‘senioren’, ‘gezondheid en zorg’, ‘wonen’ en ‘werken’. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 sep 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE- Heilige Harten Secundair zet in op groepsvorming

2018-09-10_groepsvorming__1_a
 

Heilige Harten Secundair draagt welbevinden hoog in het vaandel. Een gelukkige leerling draagt bij tot een aangename (werk)sfeer. Bovendien behaalt een blije leerling betere resultaten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Meerbeke “Kasjkeswandeling”

Meerbeke
 

Op zondag 16 september neemt geboren en getogen Meerbekenaar Paul De Schepper ons mee langsheen de gekendere en minder gekendere Kasjkes van Meerbeke.  De wandeling is 7 à 8 kilometer lang.  Aangezien niet alle wegen verhard zullen zijn, is aangepast schoeisel gewenst.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Sint Jorisschool zet in op verkeersveiligheid

Dsc_0104
 

IKORN Sint-Jorisschool Ninove zet met haar jaarthema STAP VOOR STAP onder andere extra in op verkeersveiligheid. Vorig schooljaar werd hiervoor de aanzet gegeven en bemachtigden alle personeelsleden onder het toeziend oog van de lokale politie, het diploma van gemachtigd opzichter.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

MIG nu ook in NINOVE en Zottegem

Mig_in_ninove
 

Al 37 jaar is MIG een vaste waarde in Geraardsbergen als lokale radio. Sinds het voorbije weekend vervagen die grenzen en kan je MIG ook beluisteren in Ninove en Zottegem. MIG kan je op verschillende frequenties beluisteren: 104.9 FM voor Geraardsbergen, in Ninove via 106.2 FM en in Zottegem via 105.2 FM.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - 43ste jaarmarkt

2018-09-01_43e_jaarmarkt__9_ab
 

Door het zonnige weer waren een massa bezoekers afgezakt naar het Ninoofse handelscentrum om te genieten van de vee-en paardenkeuring, te kuieren langs de 140 kraampjes van de jaarmarkt of te genieten van enkele optredens vanop één van de vele terrasjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Dirk De Wachter in DeKantfabriek in NINOVE

Affiche_dirk_de_wachter
 

Wie graag Dirk De Wachter bezig ziet en hoort moet zeker de openingsshow bijwonen van de najaarsexpo seizoen4 in DeKANTFABRIEK in Ninove. Hij brengt een niet te missen lecture op vrijdag 7 september 2018 om 20 uur.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

KRASJ 4 presenteert zestig kunstenaars op vijf locaties in NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Meer dan zestig nationale en internationale kunstenaars stellen tussen 8 en 30 september hun werk tentoon op verschillende locaties in Ninove. De samenstellers van KRASJ 4 beloven een mooie mix tussen de verschillende kunstvormen, zoals schilderen, tekenen, installatie, sculptuur en video.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 sep 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - Politietoezicht nav start schooljaar

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

De politie zal samen met de gemeenschapswachten van de stad, alles in het werk stellen om de eerste schooldagen vlot te laten verlopen. De politie zal zichtbaar aanwezig zijn, niet alleen om het verkeer in goede banen te leiden, maar ook met het oog op het voorkomen van misdrijven tegen de schoolgaande jeugd, of om daartegen op te treden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
31 aug 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - Dementievriendelijke stad

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Een knoop in je zakdoek leggen om iets niet te vergeten. Iedereen kent het. Precies daarom kozen personen met dementie deze figuur als symbool voor een  dementievriendelijke stad. In navolging van verschillende andere Vlaamse steden wil ook Ninove de uitdaging aangaan om van de stad een warme en veilige plek te maken voor personen met dementie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 aug 2018
Jacky Delcour
ep
 

CD&V Vlaams-Brabant trapt campagne af op de fiets

Cdenv_vlaams-brabant_start_campagne__1_
De campagne ging van start. Foto Ingezonden
 

 Vlaams-Brabant is een fietsprovincie en daar is CD&V trots op. De provinciale campagne richting 14 oktober gaat voor CD&V dan ook over maximale investeringen in veilig fietsverkeer en –toerisme

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 aug 2018
Sam Herremans
 

NINOVE - EZELSOOR, gratis boekenkaftdag in cc De Plomblom

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de vakantie niet op zoek naar kaftpapier. Op woensdag 5 september vindt in cc De Plomblom een boekenkaftnamiddag plaats van Ezelsoor.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 aug 2018
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - Testritten met alternatieve brandstof op de Ninoofse Jaarmarkt

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Op 1 september organiseert ADNO (de vereniging van de Ninoofse garagehouders) testritten met wagens op alternatieve brandstof. Deze organisatie tijdens de Ninoofse jaarmarkt gebeurt in nauwe samenwerking met dienst lokale economie en kadert in de vernieuwde en innovatieve aanpak van dit evenement.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 aug 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 
 

Laatste Nieuws

Jacky Delcour | 22 sep 2018
Jacky Delcour | 18 sep 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 03 sep 2018
Jacky Delcour | 03 sep 2018
Jacky Delcour | 02 sep 2018
Jacky Delcour | 02 sep 2018
Jacky Delcour | 31 aug 2018
Jacky Delcour | 30 aug 2018

archief