Artikels Archief van Ninove

NINOVE - Matthijs & Co wint prestigieuze Decoratie Award

2017-05-24_matthijs_co-_vakblad_decoratie
 

Vorige zaterdag was het zover. In samenwerking met de Bouwunie reikte het vakblad Decoratie in Waregem haar prestigieuze Decoratie Awards uit. Hiermee beloont het schilders, decorateurs en plaatsers van vloerbekleding voor een buitengewone prestatie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Vorm zondag 28 mei mee de langste erehaag tijdens 'Ninove middagstad voor de 1000 km van Kom op Tegen Kanker

Kom_op_tegen_kanker_liedekerke

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1000 km-weekend. Dan gespen honderden fietsers hun fietshelm vast, klikken ze hun schoenen in hun pedalen en fietsen ze ten voordele van de strijd tegen kanker. Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker! En dat vier dagen lang!

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Paint@Home Streetrun 34ste Dwars Door NINOVE

2017-05-21_stadsjogging_ninove__2_a
 

Een Jogging door centrum van Ninove. Start en aankomst aan de atletiekpiste Ninove. Naast kinderlopen ook 5, 10 en 15km.  De editie van de Paint @home stadsjogging Ninove verliep in prachtige weersomstandigheden wat voor een gezellige sfeer zorgde bij de deelnemers en toeschouwers.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Bloemen-, tuin- en biomarkt

2016-05-15_bloemen___biomarkt__7_a
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de stad Ninove een bloemen-, tuin- en biomarkt. Zoals de voorbije jaren vindt deze markt plaats op zondag 21 mei 2017 op het Dokter Hemerijckxplein in Ninove.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - “NINOMUNDO” Multicultureel feest in hartje Ninove

2016-06-03_ninomundo__vierde_editie__5_a
 

Het Ninove van de 21ste eeuw is een multicultureel Ninove. Voor de vijfde keer wil de stad met NinoMundo uitgebreid aandacht schenken aan de culturele verscheidenheid in Ninove. Het is een leuk moment voor Ninovieters met en zonder migratieachtergrond om elkaar te leren kennen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Kom Op Tegen Kanker-gemeente

2017-05-11_kom_op_tegen_kanker
 

Burgemeester Tania De Jonge kreeg gisteren een officieel bord uit handen van Marc Michils, de algemeen directeur van Kom op tegen Kanker. Tania De Jonge, burgemeester Ninove: "In 2015 woonde ik de aankomst bij van het peloton van de 1000km in Mechelen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Jubileumeditie familiedag voor het goede doel

Animatie
 

Op zaterdag 27 mei 2017 verwelkomt De Watergroep jong en oud in Ninove voor een familiedag ten voordele van Kom op tegen Kanker. Op het programma van deze 10de feesteditie staat een echt volksfeest met kinderanimatie, demonstraties door politie en brandweer én optredens van heel wat Vlaamse artiesten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - UiTPAS, al 5 jaar vrije tijd op het menu

2017-05-09_uitpas__al_5_jaar_vrije_tijd_op_het_menu
 

Op 4 juni 2012 werd UiTPAS in Aalst, Erpe-Mere, Lede en Haaltert gelanceerd door Cultuurnet Vlaanderen, bij wijze van proefproject, ‘verder breiend’ op onze regionale kansenpas van toen. Na een positieve evaluatie eind 2013 rolt UiTPAS nu uit over heel Vlaanderen, waardoor nu ook de inwoners uit veel andere steden en regio’s de UiTPAS kunnen gebruiken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Bedevaarders op weg naar HALLE vanuit NINOVE

2017-05-07_bedevaarders_halle_ninove
 

Den baunoom Kaffeegieters es oën de Ninovieters gegeven deer de meensjken die op beevoërt ginken noër Halle, zo staat de legende te lezen in het Ninoofs dialectwoordenboek. Dit gaat ver terug in de tijd maar ook in 2017 komen deze bedevaarders nog steeds naar onze stad op weg naar De Zwarte Madonna in de basiliek van Halle.

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

GOOIK - Op zoek naar Pajotse dames die willen voetballen

Editiepajot_gooik_vrouwenvoetbal__kopie_
Vrouwen gezocht uit het Pajottenland. - Foto Marc Colpaert
 

Dames uit het Pajottenland die graag willen voetballen kunnen vanaf nu terecht in de sporthal Koornmolen in Gooik. Het eerste seizoen van de LZV Cup Ring werd officieel afgesloten met de wedstrijd ZVC De Mal'heurkes tegen ZVC Wicked Wolves. Deze competitie is in september 2016 van start gegaan met 3 Gooikse damesploegen, naast voornoemde ploegen traden ook ZVC The Black Ladies aan in deze onderlinge confrontaties.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 mei 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Jaarlijkse vlottentocht op de Dender

2017-05-06_vlottentocht_op_de_dender__1_a
 

De jaarlijkse vlottentocht op de Dender kon rekenen op mooi weer, er kwamen 13 vlotten aan de start thv het stadspark van Ninove om daar te water gelaten te worden en af te varen richting Dikke van Pamel in ...Pamel.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - 35ste Braderie en avondmarkt

2017-05-01_35_ste_braderie__rechteroever__9_a
 

De Handelswijk Rechteroever organiseerde 35ste Braderie en avondmarkt. Vanaf 14 uur werden een vijftigtal kramen voor de avondmarkt in de Brusselstraat en op den Burchtdam opgesteld.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Den Belleman organiseerde voor de 10e keer de Eerste meifeesten

2017-05-01_10e_eerste_mei_feesten__5_a
 

Voor de 10e keer op rij organiseerde Hubert, Den Belleman, een gevarieerd feestprogramma. Er stonden een tachtigtal kramen op de Rommelmarkt. De Carnavalsgroep De Zjielen verzorgde een barbecue. Er waren doorlopend optredens en optredens van De Doorbrekers, Nico Hazes en Fifties Fever.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Sint-Aloysiuscollege helemaal klaar voor de toekomst

Ninove
 

Grondige vernieuwing en hervorming studieaanbod staat garant voor juiste studiekeuze. Na de opening van de nieuwbouw in september bouwt het Sint-Aloysiuscollege, onderdeel van de IKORN-scholengroep, haar studieaanbod verder uit.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Uitnodiging opening pop-upstore Heilige Harten Secundair

Pop-upstore_heilige_harten_secundair
 

Het is zover! De pop-upstore met pedagogische doeleinden van Heilige Harten Secundair is geboren! De pop-upstore “We’R” is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de studiegebieden Creatie en Handel.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Ninoofse burger betaalt omdat meerderheid haar werk niet doet

Joostarents_fotohuart-2014127__lowres_
 

Wie in Ninove woningen of appartementen bouwt moet ook een vereist aantal parkeerplaatsen voorzien. In de Vredelaan te Ninove bouwt de sociale huisvestingsmaatschappij 'Ninove Welzijn' heel wat sociale woningen en moet ook zij dus voldoen aan dit opgelegd aantal parkeerplaatsen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Stadsfotografe portretteert Pamelstraat – Nederwijk

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

De vier Ninoofse stadsfotografen maken om de beurt een fotoportret van een wijk of deelgemeente van Ninove. De komende maanden neemt stadsfotografe Sara Lamens een duik in de wijk Pamelstraat – Nederwijk.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Via een ludieke actie vraagt de leerlingenraad van het Sint-Aloysiuscollege aandacht voor fietspaden in de Dreefstraat en de Weggevoerdenstraat.

Ninove_-_safety_first
 

Leerlingen van het Sint-Aloysiuscollege nemen deel aan het project 9400-toeren, een educatief project rond duurzame mobiliteit waartoe basisscholen, secundaire scholen en jeugdverenigingen van Ninove werden uitgenodigd om elkaar uit te dagen d.m.v. ludieke acties.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Sportsmaakzoektocht op zaterdag 29 april

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Ninove, 25 april 2017 - Zaterdag 29 april organiseert de sportdienst de 5de editie van de sportsmaakzoektocht. Deze tocht staat synoniem voor een korte (6 km) of lange (12 km) wandeling, met tussendoor leuke sportieve opdrachten en lekkere proevertjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - ViTrien presenteert twee podia vol Lokale Helden

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Voor de tweede editie van Lokale Helden kon Ninove een tiental jonge muziekmakers  strikken. Op twee podia aan en in het stadspark bouwen ze een geweldig muziekfeest. Zit er een Ninoofse versie van Ed Sheeran of een eigen Luc De Vos aan te komen? Ontdek het op vrijdag 28 april vanaf 16 uur.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Laatste Nieuws

Jacky Delcour | 22 mei 2017
Jacky Delcour | 18 mei 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 13 mei 2017
Jacky Delcour | 08 mei 2017
Jacky Delcour | 07 mei 2017
Jacky Delcour | 02 mei 2017

archief