Artikels Archief van Ninove

De directie van transportfirma Remitrans heeft een cheque geschonken aan Teledienst NINOVE ter waarde van 5300 Euro

2017-12-14_transportfirma_remitran__1_a
 

De transportfirma gelegen in de industriezone van Ninove viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en organiseerde hiervoor een bedrijfsfeest voor klanten en personeel, hierbij werd  gevraagd geen geschenken mee te brengen maar vrijblijvend een gift te doen voor een goed doel.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Cie Mélange zoekt mensen met goesting voor theaterproject

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Met Cie Melange slaan de dienst cultuur en het OCMW van de stad voor de derde keer de handen in elkaar voor een sociaalartistiek project. In 2014 realiseerde Koen De Decker de grote tekening ‘De Droomgaard’ op de gevel van de serviceflats van het OCMW in de Burchtstraat, samen met de bewoners van de serviceflats.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 dec 2017
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE / LIEDEKERKE - Leerlingenraad van Heilige Harten Secundair zet zich in voor de Valier tijdens de Warmste Nacht

2017-09-21_de_valier__26_a
 

De leerlingenraad van Heilige Harten Secundair in Ninove komt opnieuw op voor het goede doel in het kader van Music For Life. Dit keer zetten ze zich in voor de Valier uit Liedekerke.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Prettig feesten met Winterse sfeer in het stadscentrum

2017-12-08_eindejaar_ninove__6_a_jd
 

Het eindejaar komt dichterbij. Korte dagen, lange nachten, knetterende haardvuren en warme chocolademelk. Tijd voor vrienden en familie! Ook het stadscentrum dompelt zich onder in die o zo fijne eindejaarssfeer, en stak een mooi eindejaarsprogramma in elkaar. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Odisee-student uit Meerbeke wordt jongerenadviseur van de Vlaamse Jeugdraad

2017-12-08_groepsfoto_met_sven_gatz__niklas_staand_tweede_van_links_1a-01
 

Niklas Arents (22) uit Meerbeke, student Agro- en biotechnologie aan hogeschool Odisee (Campus Waas Sint-Niklaas), is verkozen tot jongerenadviseur van de Vlaamse Jeugdraad. Vanaf januari 2018 versterkt hij samen met vijftien andere adviseurs de stem van kinderen en jongeren op alle beleidsniveaus.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

KESTER - Zonnepanelen met dank aan Remitrans

Editiepajot_gooik_zonnepanelen__kopie_
De familie Dedoncker gaf een cheque. - Foto Marc Colpaert
 

De familie Remi Dedoncker uit Kester gaf een cheque van 7.000 euro aan de Dorpsschool van hun gemeente. Directeur Gerda Jacobs kwam met het idee om er zonnepanelen mee aan te kopen.
Remi Dedoncker en zijn vrouw Norma De Cock organiseerden enkele maanden geleden een feestje omdat hun transportbedrijf 'Remitrans' 50 jaar, nu gevestigd in Ninove, werd. "Wij vroegen tijdens het feest om niets mee te brengen, maar gewoon iets te doneren voor het goede doel", 

 

Klik hier om meer te lezen

 
08 dec 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

Stadsfotografe Els Huart pinteliert in Shopping NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Els Huart, een van de vier Ninoofse stadsfotografen, toont in een nieuwe reeks foto’s een positieve, dynamische blik op onze handelsstad. “We hebben het voorrecht te vertoeven in een gevarieerde winkelstad”, antwoordt Els op de vraag waarom ze de inspiratie voor een nieuwe reeks wijkfoto’s in haar eigen woonomgeving zocht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 dec 2017
Jacky Delcour
ep
 

NINOVE - Niklas Arents verkozen als jongerenadviseur

Niklas_arents
 

Vorige maand vonden de verkiezingen van de Vlaamse Jeugdraad plaats. Dit is een officiële adviesraad van de Vlaamse regering. Ninovieter Niklas Arents is een van de acht jongeren die verkozen zijn tot jongerenadviseur voor de volgende drie jaren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2017
Sam Herremans
ingezonden foto
 

NINOVE - De nieuwe aankomstplaats van de Omloop Het Nieuwsblad

2017-12-056_omloop_het_nieuwsblad
 

In Ninove, de nieuwe aankomstplaats van de Omloop Het Nieuwsblad, is het parcours voor de editie van 2018 voorgesteld in de prachtige locatie van de toeristische dienst. Vanuit Gent rijden de renners een stukje nostalgie tegemoet, want de laatste 60 km zijn identiek aan de laatste Ronde van Vlaanderen met aankomst in Ninove.

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

GERAARDSBERGEN - MIG binnenkort ook in NINOVE en Zottegem te beluisteren

Mig
 

MIG gaat uitbreiden. De radiozender voor Geraardsbergen en Lierde zal binnenkort ook te beluisteren zijn in Ninove en Zottegem. Daarvoor heeft de overheid het licht op groen gezet. De uitbreiding zal ten laatste in 2018 afgerond zijn. Daardoor verhoogt het aantal potentiële luisteraars van 30.000 naar 130.000.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

NINOVE - Zesde kerstmarkt met verlichte Truckshow van de Belleman

2017-12-02_kerstmarkt_truckshow_rechteroever__1_a
 

Er was voor deze eerste editie van de truckshow op Rechteroever Ninove veel volk opgedaagd om te genieten van de ongeveer 70 versierde trucks en het publiek kon zich opwarmen aan één van de verschillende standjes van de kerstmarkt.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE- Shows Jeroen Events

7-4-2018_les_truttes
 

Het eindejaar komt er aan, dus tijd om leuke geschenkjes te zoeken! U kan altijd een leuk en lekker geschenk geven van de snoep & geschenkwinkels www.tdorpshuys.be  te Denderhoutem of www.candyandgifts.be  te Ninove! Ook extra zondagen open in december - check de websites.

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcourk
 

HERNE/NINOVE – Eindejaarstochten van de Marktrotters deze keer vanuit Outer

Eindejaarstochten_2017
HERNE/NINOVE – Eindejaarstochten van de Marktrotters deze keer vanuit Outer - © Deschuyffeleer
 

Al ettelijke jaren staat de wandelclub De Marktrotters bij het brede wandelpubliek bekend voor de schitterende parcours van haar drie grote jaarlijkse organisaties - de Kriek & Mattentochten, de Urbanustochten en de Eindejaarstochten. Genieten van talrijke glooiende veldwegen in ongerept natuurschoon en van de heerlijke landschappen in een uitermate rustgevend en schilderachtig decor is bij iedere organisatie dan ook het leidmotief. Zo is dit nu ook weer het geval op zondag 17 december bij de organisatie van de 21ste editie van de Eindejaarstochten die......

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 nov 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

NINOVE - Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

Bus2
 

De bib van Ninove heeft een bibbus. Daarmee bezoekt ze de Ninoofse lagere scholen die de bus en zijn lading boeken met veel enthousiasme ontvangen. De bibbus zal in 2018 ook kleinschalig cultureel vertier naar enkele deelgemeenten brengen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

OCMW NINOVE, Erpe-Mere en Haaltert slagen in hun missie

Logo_ocmw_slagzin2

Niet anders dan blije gezichten als het woord Mobiel Sociaal Huis valt. Op 2 jaar tijd kregen alle senioren ouder dan 75jaar de kans op een individueel gesprek aan huis en dit in 3 gemeenten: Ninove, Erpe-Mere en Haaltert. Dit werd door de doelgroep fel gesmaakt. 85% van de aangesprokenen ervaarde dit als positief.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE – Het GO Atheneum verwelkomt Dirk Bracke

Het_go__atheneum_ninove_verwelkomt_dirk_bracke
 

De leerlingen van het GO! Atheneum Ninove van 3 ASO/KSO/TSO luisterden op dinsdag 21 november naar Dirk Bracke die zijn werk kwam toelichten. Dirk Bracke is een veelgelezen jeugdschrijver en weet binnen zijn boeken vele jongerenthema's te behandelen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Groet en ontmoet Lokale economie - VIP Netwerk-event 7 december 2017

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Het college van burgemeester en schepenen en de dienst lokale economie Ninove nodigen u uit voor een ontmoetingsmoment rond economie, met zowel lokale als niet-lokale partners.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Eetstoornissen : geen probleem van voeding

Davidsfonds_denderwindeke
 

Lezing door Dr. K. Bernagie, psychiater, uit Denderwindeke, verbonden aan het Sint-Elisabeth Ziekenhuis te Zottegem. Eetstoornissen komen veel vaker voor dan we denken, en wordt vaak verborgen gehouden zelfs voor de naaste omgeving.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Schepen van onderwijs Katie Coppens mocht de nieuwe gebouwen van de gemeentelijke basisschool De Oogappel openen

2017-11-17_opening_bs_de_oogappel__1_a
 

De stedelijke basisscholen breiden uit of worden vervangen door een nieuwbouw. De stad Ninove investeert hiervoor 8,5 miljoen euro in vier nieuwe scholen. Met trots is “De Oogappel” in Appelterre de 1ste school die officieel mocht ingehuldigd worden door het college van burgemeester en schepenen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

HERNE/NINOVE – Niets dan blije gezichten op jaarlijks clubfeest van De Marktrotters

1_marktrotters_jaarfeeest_2017__13_
HERNE/NINOVE – Niets dan blije gezichten op jaarlijks clubfeest van De Marktrotters - © Deschuyffeleer
 

De feestzaal De Parel in Denderwindeke was ook dit jaar de plaats van afspraak voor de leden van de Hernse wandelclub De Marktrotters voor hun jaarlijks clubfeest. Daarbij werd teruggeblikt op het voorbije wandeljaar en alvast ook al een tipje van de sluier gelicht van de toekomstige activiteiten met als nabije uitschieter uiteraard hun Eindejaarstochten op zondag 17 december aanstaande .....

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 nov 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 

Laatste Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 dec 2017
Jacky Delcour | 01 dec 2017

archief