GOOIK/ HALLE - ’t Parkske verdiende zijn drie sterren

C21

GOOIK/ HALLE - ’t Parkske verdiende zijn drie sterren

Halle_parkske_1_gr
 
Halle_parkske_1_kl
Halle_parkske_2_kl
 

Lindsy Decoster (Gooik) en Evelyne Delaunoy (Buizingen), twee leerlingen van het laatste jaar kleuterjuf aan de EHSAL, campus Nieuwland in Brussel hadden voor hun eindwerk de Halse kleuterschool ’t Parkske uitgekozen. Hun opdracht was: samen met de 124 kleuters drie sterren te verzamelen in een Fata Morgana spel.

Beiden willen kost wat kost kleuterjuf worden en deden alles om in hun opdracht te lukken.

Na afloop van de vijf weken kregen zij van de clown van dienst (directrice Juf Tania) hun derde zo fel begeerde gouden ster.

Hiervoor hebben zij gedurende vijf weken (2 weken voorbereiding en 3 weken om de sterren te verdienen) hard moeten werken.
 
Als eerste opdracht moest een brievenketting gemaakt worden en voor hun tweede opdrachten werd een meisje en een jongen getekend, waarna de kleuters er zelf de lichaamsdelen moesten aanmaken.
 
De derde opdracht stond in het teken van moederkesdag. De kleuters maakten een geschenkje voor moeder en kwamen allemaal in het rood gekleed naar de school. Rood is immers de kleur van de liefde.
 
Na afloop was iedereen opgetogen en de reactie van de docente van Lindsy en Evelyne zegde alles: ze verdienen geen drie sterren maar wel zeker 20 voor het werk dat ze gepresteerd hebben.
 
Als beloning kregen zowel de kinderen als de aanwezige ouders frisdrank en een ijsje aangeboden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief