PAJOTTENLAND - Kwaadwillige en ongewenste telefonische oproepen

C21

PAJOTTENLAND - Kwaadwillige en ongewenste telefonische oproepen

Aankondiging_repro_deschuyffeleer
Repro Deschuyffeleer

Wie de Franstalige Murielle eerstdaags aan de lijn krijgt doet er goed aan om ietwat op zijn hoede te zijn. Via een aantal smoesjes en zogezegde geschenken tracht zijn  de goedgelovige burger om de tuin te leiden.

Sinds een paar dagen verneent de lokale politie Pajottenland dat  inwoners via hun vaste lijn  kwaadwillige en ongewenste telefonische oproepen krijgen. Het gaat hier om zowel Belgacom- als Telenetklanten.
In een keurig Frans stelt Murielle zich voor en in een adem vertelt zij dat u de gelukkige winnaar bent van een aanlokkelijke prijs. Het gaat hier om één of ander elektronisch toestel  dat u dient af te halen op het één of andere verkoopspunt. Uiteraard belt Murielle van op een privé-nummer.
De lokale politie vestigt er de aandacht op dat de telefoonabonnee kan contact opnemen met de ombudsdienst van zowel Belgacom al Telenet. Beide providers stellen een document ‘aanvraag tot het opstarten van de identificatieprocedure voor kwaadwillige en hinderende oproepen‘ ter beschikking.
Voor nadere toelichting verwijst de lokale politie naar  www.ombudsmantelecom.be  Deze ombudsdienst staat gratis ter beschikking van elke particuliere en professionele telecomgebruiker.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief