Projectmanager gaat PAJOTTENLANDSE producten meer in de kijker plaatsen

C21

Projectmanager gaat PAJOTTENLANDSE producten meer in de kijker plaatsen

Ed_pajot_pajottenlan_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Ed_pajot_pajottenlan_3_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_pajottenlan_4_foto_merckx
Tania Stadsbader. (Foto © Felix Merckx)
 

Tania Stadsbader werd bij Pajottenland+ aangesteld als projectmanager van het project ‘Regionale branding Pajottenland”. Haar taak zal er in bestaan Pajottenlandse producten en producten uit de Zennevallei meer in de kijker te plaatsen en de verkoop te bevorderen over het ganse land.

Het project loopt in samenwerking met EFRO (Europees Front voor Regionale Ontwikkeling). Het contract ‘Regionale branding Pajottenland’ – Streekidentiteit als economische hefboom voor plattelandsondernemers in het Pajottenland – Streekidentiteit en streekmerk versterken en clusteren Pajottenlandse plattelandseconomie werd hiervoor ondertekend. Het werkgebied van de projectmanager loopt over de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei, samen goed voor 220.000 inwoners.
 
Pajottenland+ wil de unieke streekidentiteit gebruiken om de plattelandseconomie te stimuleren. De naam Pajottenland is ruim bekend in het Vlaamse land en kan de plaatselijke economie zeker versterken. Men wil de naam Pajottenland, met de bijhorende streekidentiteit en Pajotse producten ook meer bekendheid geven in het ganse land.
 
Om dit alles werd Tania Stadsbader aangeworven als projectmanager.
Over haar taak zegt ze: “Mijn taak bestaat er in om een plan uit te werken om de groei van producten van het Pajottenland te bereiken en te promoten”
 
Zo zal ze ondermeer werk maken van het uitbouwen van een distributienetwerk voor producten uit het Pajottenland te commercialiseren en werken naar de HORECA toe. Chef-koks en B&B gaat ze aanmoedigen om producten uit het Pajottenland op de kaart te zetten.
 
Tania Stadsbader: “De horeca is de sleutel voor promotie van Pajottenlandse producten buiten de regio”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief