ROOSDAAL - Politie verslaat de Nerds

C21

ROOSDAAL - Politie verslaat de Nerds

2008-05-25
 
2008-05-25
2008-05-25
2008-05-25
 
De voetbalwedstrijd tussen de VT4-ploeg The Nerds en de gemengde ploeg van de lokale polities TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke) en Pajottenland op de terreinen van Blauw-wit Lombeek eindigde na de reglementaire speeltijd met een 9-9 gelijkspel. Strafschoppen dienden dan ook de winnaars aan te duiden. Hierin toonde de politie zich de betere. Zij won uiteindelijk met 3-2.
 
In de eerste helft waren de politiemannen duidelijk de sterksten en het meest aan de bal. In de tweede helft kampten The Nerds evenwel fel terug met een 9-9 gelijkspel als resultaat.
 
De wedstrijd werd bijgewoond door nagenoeg 2000 toeschouwers die konden genieten van een spektakelrijke, geanimeerde en aangename match bij een heerlijk en dorstig zomerweertje. De talrijke opkomst bleek ook een opsteker voor de verkiezing van Onze-Lieve-Vrouw Lombeek tot het mooiste dorp van Vlaanderen. De lokale promotoren ronselden dan ook duchtig stemmers voor Lombeek.
 
De aftrap werd gegeven door de Roosdaalse ere-burgemeester Jef De Cooman en de Gooikse burgemeester Michel Doomst. De wedstrijd werd ook bijgewoond door Franky Vanderelst, ex-vedette van FC Brugge en ex-trainer van FC Brussels, die volgens ingewijden duidelijk met een scouting-opdracht was belast voor het ontluikend voetbaltalent van The Nerds.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief