REGIO – KBC ASSE start laatste fase hervorming

C21

REGIO – KBC ASSE start laatste fase hervorming

Kbc_asse-roosdaal
Tom Spaenhoven, kantoordirecteur KBC Roosdaal en Paul Van Assche, clusterdirecteur KBC Asse - Foto's @ Deschuyffeleer
 
Kbc_asse-roosdaal
Tom Spaenhoven, kantoordirecteur KBC Roosdaal en Paul Van Assche, clusterdirecteur KBC Asse - @ Deschuyffeleer
 

Binnenkort start de KBC-cluster Asse met de derde en laatste fase van de reorganisatie van zijn kantorennetwerk waarbij maatwerk voor de klant door een differentiatie van de kantoren centraal staat. Na het opzetten van het relatiebeheer voor KMO’s en voor lokale ondernemers, vrije beroepen en klanten voor woonkredieten/verzekeringen, komt thans de doelgroep van de loontrekkenden en de klanten met enig vermogen aan de beurt.

De nieuwe marktbenadering van de KBC leidt overigens mede vanuit een sterke aanwezigheid binnen de lokale community naar een gepersonaliseerd relatiebeheer voor elke klant en dit in combinatie met een kwalitatief hoogstaande adviesverlening via een fijnmazig netwerk door vlot bereikbare experten per domeinsegment. Het is de relatiebeheerder die als vertrouwenspersoon vanuit zijn kantoor de klant in contact gaat brengen met de specialisten uit de cluster.
 
Naast het centrumkantoor in Asse en het kernkantoor Roosdaal telt de KBC-cluster Asse ook nog middelgrote kantoren in Ternat, Liedekerke, Dilbeek-centrum, Groot-Bijgaarden en Schepdaal. Het kantoor in Zellik richt zich dan weer enkel tot particulieren. Met een zeventigtal medewerkers waaronder 3 Relatiebeheerders KMO en 6 Relatiebeheerders Premium Banking bedient KBC Asse onder de leiding van clusterdirecteur Paul Van Assche nagenoeg 40.000 klanten. Het kernkantoor in Roosdaal wordt gerund door Tom Spaenhoven.
 
De KBC-cluster Asse staat bekend voor zijn vlotte toegankelijkheid van de kantoren op basis van de behoeften van de klanten. “Zo is het kantoor in Roosdaal twee keer in de week ’s avonds geopend”, geeft de Roosdaalse kantoordirecteur graag mee. De meeste kantoren zijn overigens ook op zaterdagvoormiddag geopend.
 
Verzekeringen
 
Naast de bankkantoren telt de cluster ook nog KBC-verzekeringsagenten die op zelfstandige basis eveneens instaan voor een vlotte service naar de klanten toe. “Het is de bedoeling om de sterkte van het netwerk van de zelfstandige verzekeringsagenten te koppelen aan de sterkte van het bankkantorennet door een zeer doorgedreven samenwerking”, zegt de clusterdirecteur. “Zo is er geregeld onderling overleg binnen deze micromarkt omtrent concrete dossiers en dit alles speelt uiteindelijk ook in het voordeel van onze klanten”.
 
De voorbereiding op het implementeren van de derde hervormingsfase gaat in op 7 mei om effectief te kunnen opstarten op 11 juni. “Tegen Nieuwjaar moeten wij dan ook met de klanten die als Partners+ in aanmerking komen, een uitgebreid gesprek hebben kunnen voeren”, aldus nog Paul Van Assche.
 
Nog in de regio wordt in het Gooikse Leerbeek tegen Nieuwjaar de opening van het eerste energie-arm KBC-bankkantoor in het vooruitzicht gesteld. De nieuwe visie over kantoornieuwbouw wil hiermee het duurzaam ondernemen in het daglicht stellen. Ook is het zo dat KBC-medewerkers al worden gesensibiliseerd rond duurzaamheidsindicatoren zoals aandacht voor minder CO² uitstoot en minder papierverbruik.
 
Meer info bij clusterdirecteur Paul Van Assche (Asse) via paul.vanassche@kbc.be en kantoordirecteur Tom Spaenhoven (Roosdaal) via tom.spaenhoven@kbc.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief