Ongelukken met vluchtmisdrijf in GALMAARDEN, GOOIK en LENNIK

C21

Ongelukken met vluchtmisdrijf in GALMAARDEN, GOOIK en LENNIK

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Zowel in Galmaarden als in Gooik en in Lennik gebeurden verkeersongevallen met vluchtmisdrijf. Twee bestuurders konden intussen geïdentificeerd worden.

Op de Ninoofsesteenweg in Galmaarden viel er bij een verkeersongeval een gekwetste. L.T. uit Herne reed met de fiets op het fietspad in de richting van Herne. Bij het kruisen van een andere fietser kwam L.T. ten val. De andere fietser reed verder zonder te stoppen. L.T. werd licht gekwetst. Even later moet L.T. vlug achteruit kruipen want een inhalende wagen komende uit de richting Herne rijdt over de rand van het fietspad over L.T. zijn fiets. Deze bestuurder stopt eveneens niet, ook niet de bestuurder van de ingehaalde auto. Even later biedt een automobilist komende uit de richting Vollezele L.T. hulp aan.
Ook in de Terlostraat in Gooik was er een verkeersongeval met vluchtmisdrijf. Een onbekende reed 3 signalisatiepalen van de werken aldaar omver. 1 paal kwam terecht tegen de cabine van een minigraver. Deze minigraver werd hierdoor beschadigd. Bestuurder van het vluchtend voertuig werd inmiddels geïdentificeerd. Betrof een persoon uit Gooik.
In Lennik gebeurde er op de markt nog een verkeersongeval met vluchtmisdrijf. Het geparkeerd voertuig Ford Mondeo, eigendom van P.S. uit Lennik werd aangereden. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf. Bestuurder van het vluchtend voertuig werd inmiddels geïdentificeerd. Betrof een persoon uit Lennik.
Op de Rosweg in Lennik reed R.A. uit Dilbeek met haar voertuig Ford Ka tegen de weideafsluiting van D.V.N. uit Lennik. Er was alleen stoffelijke schade.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief