Inbraak in LENNIK en verkeersongevallen in BEVER, GOOIK en HERNE

C21

Inbraak in LENNIK en verkeersongevallen in BEVER, GOOIK en HERNE

3_politielogo_2011_p200

Er werd ingebroken in een woning in de Geraardsbergsestraat in Lennk. Op de Burcht in Bever gebeurde een verkeersongeval met gewonden.  Verkeersongeval met stoffelijke schade in de Torenstraat in Gooik, op het Heldenplein in Herne en in de Kerkstraat in Gooik.

Inbraak in Lennik
In de Oude Geraardsbergsestraat in Lennik werd een inbraak in een woning gepleegd. De daders konden de woning betreden door een raam open te breken. De woning werd doorzocht, er werden juwelen gestolen.
Op de Burcht in Bever gebeurde een verkeersongeval met gewonden.
H.B. stuurde een voertuig Audi A2 in de richting van Bever centrum. Een tegenliggend voertuig Toyota Corolla week uit en kwam op de rijstrook van H.B. terecht. Beide voertuigen reden elkaar aan, waarna de Toyota nog een ander geparkeerd voertuig Toyota Avensis raakte.
Verkeersongeval stoffelijke schade in de Torenstraat in Gooik
De bestuurder van een lichte vrachtauto Mercedes reed achterwaarts uit de parking van het kerkplein van Gooik en reed hierbij een geparkeerd voertuig Citroën Xsara aan. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.
Verkeersongeval stoffelijke schade te Herne, Heldenplein.
N.C. reed met een voertuig Citroën Berlingo op de Ninoofsesteenweg te Herne in de richting van Edingen. Ter hoogte van het Heldenplein week een tegenliggend voertuig VW Polo uit naar de rijstrook van N.C. Het kwam tot een aanrijding.
Verkeersongeval stoffelijke schade te Gooik, Kerkstraat.
D.J. reed met een voertuig Hyundai te Gooik, Kerkstraat in de richting van Oetingen centrum. N.M. reed met een voertuig Seat Leon in de tegenovergestelde rijrichting. Tussen de snelheidsremmers (bloembakken) kwamen zij met elkaar in aanrijding.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief