PAJOTTENLAND - Verhoogde Politiecontroles

C21

PAJOTTENLAND - Verhoogde Politiecontroles

Inbreken_200
Repro EP

Naar aanleiding van het stijgend aantal vaststellingen ‘ woning inbraken ‘ heeft de PZ Pajottenland besloten om de geplande verkeersacties gedeeltelijk te oriënteren naar een anti – diefstal. Er werden en worden in de verschillende inbraak gevoelige sectoren extra patrouilles ingezet, om gerichte controles uit te voeren.

Bij de uitgevoerde haltes op 15-16 december 2012 tussen 1800 uur en 0200 uur werden 75 voertuigen en hun inzittenden grondig gecontroleerd door een tiental politiemensen. Er werden 1 PV gerechtelijk feit ( verboden wapendracht ) , 3 PV van Waarschuwing en 1 PV alcohol ( intrekking rijbewijs ) opgesteld.
De politie Pajottenland zal de komende dagen de verhoogde controlehaltes in inbraakgevoelige straten in de politie-zone aanhouden, in combinatie met de BOB-campagne. 
In een gezamenlijke aanpak van het probleem verzoekt de politie om onmiddellijk melding te maken van alle verdachte toestanden/personen/voertuigen welke je bemerkt. ( Tel. Nr. 054/313550 of 101)
Tenslotte wenst de politie in herinnering te brengen dat men op eenvoudig verzoek gratis advies inzake beveiliging van de woning kan krijgen en dat men gericht toezicht op zijn woning kan vragen bij langere afwezigheid.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief