Verkeersongelukken in GOOIK, PEPINGEN en LENNIK

C21

Verkeersongelukken in GOOIK, PEPINGEN en LENNIK

3_politielogo_2011_p200

Zowel in Lennik als in Gooik en Pepingen was er een verkeersongeluk met een licht gewonde. Alleen de persoon van het ongeluk in Pepingen moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Verkeersongeval met gewonde te LENNIK
Verkeersongeval met gewonde op de Assesteenweg in Lennik. Een 16 jarige bestuurder reed met zijn bromfiets op de N285 te Lennik in de richting van Asse. Door de werken aan de N285 is het gedeelte rijbaan tussen het kruispunt Negenbunderstraat / Lombeeksesteenweg en het kruispunt met de N8 eenrichtingsverkeer in de richting van Asse en moet het verkeer er op de linkse rijstrook rijden. Op het kruispunt met de Molenstraat botste hij op een personenauto HYUNDAI met Nederlandse nummerplaat die vanuit de Molenstraat de N285 opdraaide. De bromfietser raakt licht gewond.
Verkeersongeval met gewonde te GOOIK
Ter hoogte van huisnummer 51 op Edingensesteenweg gebeurde een ongeluk met een gewonde bij een kop staart aanrijding. De bestuurder van een voertuig SAAB reed op de Edingensesteenweg in de richting van Halle. Ter hoogte van drukkerij DEKNIJF diende deze bestuurder te stoppen om een voertuig links van de rijrichting een oprit te laten oprijden. Een bestuurder van een PEUGEOT stopte achter het voertuig SAAB. De bestuurder van een voertuig AUDI A3 zag de 2 voertuigen niet stilstaan en reed op het achterste voertuig Peugeot in. Alle drie de voertuigen raakten beschadigd door de aanrijding. De bestuurder van de Saab is licht gewond.
Verkeersongeval met gewonde te PEPINGEN
Ook in de Boekhoutstraat in Pepingen gebeurde een ongeval met een gewonde. P.A. reed met haar voertuig in de Boekhoutstraat richting Ninoofsesteenweg . Aan het kruispunt met de Ninoofseteenweg stopte ze. De bestuurster zag een bromfiets die op het fietspad reed niet aankomen en reed deze aan. De bromfietser raakte licht gewond. Deze wordt afgevoerd naar ASZ Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief