Verkeersongevallen in GOOIK, GALMAARDEN, PEPINGEN en LENNIK

C21

Verkeersongevallen in GOOIK, GALMAARDEN, PEPINGEN en LENNIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In Gooik was er een verkeersongeluk in de Terlostraat, in Galmaarden in de Vollezelestraat en in Pepingen in de Palokenstraat. In Lennik viel er tijdens ongelukken op de Lombeeksesteenweg en in de Brusselstraat gewonden bij verkeersongelukken.

Verkeersongeval met lichte stoffelijke schade GOOIK
Ter hoogte van het nr 32 in de Terlostraat in Gooik gebeurde er een ongeluk met lichte stoffelijke schade 32. S.A. uit Gooik en H.T. uit Gooik reden beiden in de Terlostraat en tijdens het kruisen kwamen beide voertuigen met elkaar in aanrijding Beide voertuigen zijn nog rijvaardig.
Verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Galmaarden
In de Vollezelestraat in Galmaarden werden op het kruispunt met de Heerebeek 2 verkeersborden aangereden. Het vluchtend voertuig werd iets verder in de Vollezelestraat aangetroffen.
Verkeersongeval stoffelijke schade te Pepingen
D.G. uit Halle, bestuurder van een Mercedes ML, reed op de Palokenstraat in de richting van Pepingen. De bestuurder verloor de controle over het stuur en kwam in aanrijding met de haag dewelke de scheiding vormt tussen fietspad en rijbaan, hierdoor week het voertuig verder uit naar rechts waardoor het in aanrijding kwam met verschillende signalisatiepaaltjes en een verkeersbord. De bestuurder reed tevens tegen een haag van een woning aan. Geen gewonden.
Verkeersongevallen met gewonden te Lennik
Op de Lombeeksesteenweg in Lennik gebeurde een verkeersongeluk met gewonden. L.J. uit Roosdaal reed met zijn voertuig op de Lombeeksesteenweg rijrichting Lennik centrum. Hij verloor er de controle over het stuur en kwam in de verhoogde niet verharde berm naast de rijbaan terecht. De bestuurder kwam zo met zijn voertuig op een verkeersbord terecht en vandaar tegen een tegenligger bestuurt door D.R.G. uit Roosdaal. D.R.G. raakte licht gewond door de aanrijding Beide voertuigen werden getakeld.
Ook in de Brusselsestraat gebeurde een ongeluk met gewonden. R.A. uit Lennik reed in de Brusselsestraat in de rijrichting van Lennik Centrum. De bestuurder was eventjes verstrooid en keek op. Op dat ogenblik zag hij de stoplichten van zijn voorganger en kon hij een aanrijding niet meer vermijden. Hij reed de wagen bestuurt door A.C. uit Lennik achteraan aan. Beide voertuigen raakten beschadigd en werden getakeld. A.C. raakte door de aanrijding gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis van Anderlecht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief