PEPINGEN / GOOIK - Plezier voor klein en groot tijdens de Opvoedingsweek

C21

PEPINGEN / GOOIK - Plezier voor klein en groot tijdens de Opvoedingsweek

Pepingenb_opvoeden
Ingezonden foto

Op zaterdag 17 mei organiseert Huis van het Kind Pajottenland van 10u tot 14u een opvoedingsbrunch in Pepingen. Het belooft een voormiddag te worden vol plezante workshops en een gezonde brunch. Een weekje later (zaterdag 24 mei) is er in de kerk van Strijland (Gooik) de voorstelling: ‘Opvoeden: man, man, man’. Een improvoorstelling volledig gewijd aan papa's.

 Leuke dingen doen samen met je (klein)kinderen, dat is waar de Opvoedingsbrunch om draait. Leer samen een insectenhotel maken, maak kennis met Latijns-Amerikaanse dansen, ga op spokenvangtocht of verwen je baby met een heerlijke massage. Het volledige programma vind je op www.archeduc.be/opvoeding
 
Een week later is er de theatervoorstelling ‘Opvoeden: man, man, man’ in de kerk van Strijland. Waar staan mannen in de opvoeding van kinderen? Hoe doen ze het? Papa's zitten behoorlijk anders in elkaar dan mama's. Dat kan lastig zijn. En ook spannend, boeiend, grappig, dankbaar en interessant. Inspinazie brengt het thema in mooie en hilarische of ontroerende scènes, afwisselend bekeken door de bril van de vaders, de moeders, de kinderen, de maatschappij. Het publiek brengt eigen ervaringen en vragen in.
 
Deze activiteiten zijn een organisatie van Huis van het Kind Pajottenland. Dit Samenwerkingsverband bestaat uit volgende partners: Arch’educ, Huis van Ons Kind - Kraamzorg Landelijke Thuiszorg, CAW Halle-Vilvoorde, JAC Halle-Vilvoorde, Intergemeentelijke alcohol- en drug- preventiedienst Pajottenland, Gezinsbond groot-Gooik, VIAC, Pavok, Kind en Gezin regio Gooik + de gemeenten Pepingen, Herne, Gooik, Lennik, Galmaarden en Bever. De provincie Vlaams-Brabant sponsort beide activiteiten.
 
Opvoedingsbrunch op zaterdag 17 mei 2014, van 10u tot 14u
De Kring, Kareelstraat 11, 1674 Bellingen
De Opvoedingsbrunch is gratis voor kinderen. Volwassenen betalen 4 euro.
 
Improvoorstelling ‘Opvoeden: man, man, man’ op zaterdag 24 mei, van 19u30 tot 21u30
Kerk Strijland, Strijlandstraat 61, 1755 Strijland, Gooik
Leden van de Gezinsbond betalen 3 euro inkom, de anderen 5 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 05 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief