HALLE / GOOIK - Leerlingen van het Sancta Mariainstituut op bezoek bij transportbedrijf VS Logistics.

C21

HALLE / GOOIK - Leerlingen van het Sancta Mariainstituut op bezoek bij transportbedrijf VS Logistics.

Editiepajot_halle_sancta_maria
Ingezonden foto
 

De leerlingen van het 5de jaar Kantoor/Verkoop trokken in het kader van hun keuzevak LOGISTIEK, naar het Gooikse (familie)transportbedrijf VS LOGISTICS.

“In het beroepsonderwijs is het belangrijk dat je de leerlingen op een praktijkgerichte manier de nodige competenties laat verwerven. Ze noemen dit ‘werkplekleren’. Zo organiseren zij een achttal gevarieerde bedrijfsbezoeken, in combinatie met 2 weken blokstage in een logistieke omgeving. Zij vinden het belangrijk dat de leerlingen kennismaken met de zeer ruime wereld van de logistiek, van kleinschalige familiebedrijven (zoals het transportbedrijf Van Snick te Gooik), tot grote distributiecentra zoals Colruyt, de logistiek binnen ziekenhuizen, maar ook het vliegtuigtransport, spoor- en havenactiviteiten.”
De leerlingen hebben in ieder geval deze uitstap als zeer leerrijk ervaren.
“De gedrevenheid en het enthousiasme van de broers en mama Van Snick hebben een heel positieve indruk op de leerlingen nagelaten, dit konden wij opmaken uit de korte verslagjes die zij na afloop van het bezoek hebben geschreven.”
“Veel bijgeleerd over de transportwereld” “Een leuke ervaring” “Toffe mensen” ..., een greep uit de indrukken van de leerlingen.”
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief