HALLE - Maria Urbina verlaat stedelijke integratiedienst

C21

HALLE - Maria Urbina verlaat stedelijke integratiedienst

Editiepajot_urbina_foto_merckx
 

Maria Urbina, diensthoofd bij de Halse stedelijke integratiedienst verlaat na 7,5 jaar heer dienst om coördinator te worden bij Woonwinkel Pajottenland in Galmaarden.
Maria Urbina stond ook aan de wieg van het PWA agentschap in Halle.

Zelf zegt ze dat ze naar de woonwinkel gaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zij gaat in de woonwinkel in Galmaarden samenwerken met 6 gemeenten uit het Pajottenland.

Woonwinkel Pajottenland is een samenwerking tussen Riso Vlaams-Brabant, de Provincie Vlaams-Brabant en de gemeentes en OCMW’s van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. Het project wordt financieel ondersteund door de Vlaamse gemeenschap.

De woonwinkel geeft informatie, begeleiding en dossieropvolging bij premies, advies en informatie over huurwetgeving, sociale leningen, sociale woningen, informatie over goedkope huurwoningen, advies bij het opknappen en renoveren van een woning, raming van renovatiekosten en

hulp bij het opmaken van een bouwaanvraag voor verbouwingswerken.

Hoewel zij in Galmaarden gaat werken zal Maria Urbina in Buizingen blijven wonen. Als blijk van waardering voor haar werk, mocht zij van de integratieraad een korf vol zoetigheden ontvangen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief