REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politielogo_groot
 

Ongeval gekwetsten
LENNIK - Zaterdag omstreeks 21.15 uur gebeurde op de Edingsesteenweg. een ongeluk V.Pierre uit Ternat rijdt met een personen Peugeot in de richting Edingen. Hij diende af te remmen voor een strooiwagen in werking voor hem. Op dat ogenblik werd zijn voertig achteraan aangereden door een personenauto Porche bestuurd door S. Geert uit Roosdaal. In het eerste voertuig werd een passagier gewond. De bestuurder van het tweede voertuig werd eveneens gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Halle.

Juwelen gestolen
GOOIK - Dader(s) forceerden een raamdeur langs de zijkant van een woning gelegen in Kattestraat in Gooik. Ze doorzoeken de woning en ontvreemden voornamelijk juwelen.

Poging diefstal met braak
GALMAARDEN - Onbekende(n) plegen braak op de toegangsdeur tot de kantine van KFCMZ Tollembeek in de Hernestraat . Om een tot op heden onbekende reden staken de dader(s) hun handelingen. 

Ontradende actie diefstallen
PAJOTTENLAND - In het kader van een arrondissementele actie tegen de rondtrekkende dadergroepen in Halle-Vilvoorde controleerde de Lokale Politie Pajottenland 127 personen en voertuigen. Aan de actie namen acht politiemensen deel, controledispositieven werden opgesteld in Galmaarden op de Herhout en in de Vollezelstraat, in Lennik op de Ninoofsesteenweg en in Gooik in het centrum van Oetingen.Eén persoon werd in het bezit gevonden van een hoeveelheid cannabis. Tevens werden twee processen-verbaal opgesteld voor technische schouwing alsook negen processen-verbaal van waarschuwing voor defecte verlichting. Pierre Deneyer, Burgemeester van Galmaarden, bezocht samen met de Korpschef de dispositieven in Galmaarden.

3 inbraken  in Ruisbroek
RUISBROEK - Er werd ingebroken in een chalet langsheen de Broekweg in Ruisbroek. Er werden uit de chalet 8 bierkratten ontvreemd  en 17 tuinkabouters dewelke op het terrein bevonden meegenomen. Er werd ingebroken via de voordeur in een woning in de Vredelaan (Ruisbroek). Uit de woning werden juwelen gestolen. Onbekende(n) forceerden de toegangsdeur van een woning in de Vorstsesteenweg (Ruisbroek), doch konden de woning niet betreden en namen de vlucht zonder buit.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 sep 2022

archief