PAJOTTENLAND – Politie dringt nogmaals aan op het melden van verdachte toestanden

C21

PAJOTTENLAND – Politie dringt nogmaals aan op het melden van verdachte toestanden

Inbraak_in_woningen_1_
PAJOTTENLAND – Politie dringt nogmaals aan op het melden van verdachte toestanden - © Deschuyffeleer
 

Naar aanleiding van een nieuwe reeks inbraken waarbij vooral ook omheiningen werden doorgeknipt voornamelijk in Galmaarden, Herne en Bever dringt de politie Pajottenland er nogmaals bij de bevolking op aan verdachte toestanden, zowel overdag als bij nacht, onverwijld te melden aan de provinciale centrale voor dringende politiehulp in Leuven via het noodnummer 112 of 101.

“Onder verdachte toestanden wordt onder meer verstaan personen die ’s nachts rond woningen lopen of in de velden of langs treinsporen. Ook nog onbekende personen die in wijken rondhangen en die ogenschijnlijk op verkenning zijn. Dit kunnen ook ietwat oudere kinderen zijn. Eveneens auto’s met buitenlandse nummerplaten die in wijken en straten rondtoeren dienen als verdacht beschouwd”, luidt het.
 
“Belangrijk is hierbij dat de mensen die dergelijke zaken zien zeer opmerkzaam zijn en proberen nummerplaten, kleur en type van auto of nog andere opvallende typische kenmerken te noteren. Voor verdachte personen geldt dan weer dat zo goed als mogelijk een duidelijke beschrijving kan gegeven worden” is de verdere boodschap van de politie.
 
De politie Pajottenland bedient de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. De provinciale centrale voor dringende politiehulp in Leuven staat rechtstreeks in contact met de politieploegen op het terrein en kan deze dan ook liegensvlug aansturen op de melding.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief