FP HALLE-GOOIK plaatst zich voor kwartfinale Beker van België

C21

FP HALLE-GOOIK plaatst zich voor kwartfinale Beker van België

Halle_gooiik
Ingezonden
 

 FP Halle-Gooik trok voor de 2e keer in 2 weken naar Celtic Houthalen voor de 1/8 finale van de beker van België. Vroeg in de wedstrijd werd het 0-1 op strafschop na een handsbal van de thuisploeg.

Houthalen had moeite zich te herstellen en Grello wandelde middendoor en scoorde vlot de 0-2. Na de 0-2 liet Halle-Gooik de gaspedaal iets te veel los en kwam Houthalen terug tot 1-2 en het kwam ook dichtbij de 2-2 toen Xuxa een schot op de lat devieerde. Voor Halle-Gooik het sein om het tempo toch terug op te drijven. Leo voor de 1-3 en dadelijk ook de 1-4. Grello zorgde voor een mooie actie langs de lijn en de 1-5 voorsprong. De mooiste van de avond kwam ongetwijfeld van Sababti die met een vluchtschot voor de 1-6 zorgde. Houthalen kwam nog dichter via Idlaasri maar in de tweede helft kregen we een laag tempo waarbij beide teams zich naar het einde van de wedstrijd sleepten.

Zerouali zorgde voor de 2-7 en Vermeir scoorde zijn allereerste voor Halle-Gooik.

FP Halle-Gooik plaatst zich zo verdiend voor de kwartfinale van de beker van België waar het op 27 Januari Real Noorderwijk ontmoet.

Volgende week speelt Halle-Gooik de finale van de Benecup in en tegen FT Antwerpen

0-1 Dujacquier,  0-2 Grello, 1-2 Idlaasri, 1-3 Leo, 1-4 Leo, 1-5 Grello, 1-6 Sababti, 2-6 Idlaasri, 2-7 Zerouali & 2-8 Vermeir 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2016
Felix Merckx
Ingezonden en Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief