FP HALLE-GOOIK plaatst zich zo voor de 3e keer op rij voor de finale van de beker van België.

C21

FP HALLE-GOOIK plaatst zich zo voor de 3e keer op rij voor de finale van de beker van België.

Futsal_1
Foto'Emile Devogeleer
 
Futsal_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Futsal_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Futsal_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Futsal_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 FP Halle-Gooik kreeg in de halve finale van de beker van België het bezoek van FT Antwerpen, voor de 5e maal al dit jaar keken beide ploegen mekaar in de ogen. Halle-Gooik plaatste zich voot de finale van de beker van België.

Antwerpen begon het strafst en kwam dadelijk op voorsprong via Bouzambou. Maar toen zette coach Bellarte de machine aan het draaien. De ploeg speelde een verschroeiend tempo en greep Antwerpen helemaal bij de keel. Leitao zorgde voor de 1-1 en Teixeira met de halve omhaal voor de 2-1. De mooiste van de avond was er eentje van de hak van Grello.

Zerouali maakte zich mooi vrij, speelde Grello aan die heerlijk in het hoekje devieerde! Sababti mocht de 4-1 ruststand vastleggen toen hij alleen op de bezoekende doelman af mocht. Na de rust kregen de een identiek scenario, Bouzambou opende snel de score maar Halle-Gooik domineerde. Grello bediende Leo en zorgde zelf op aangeven van Zerouali voor de 6-2. Na rood voor Bouri was het opnieuw Grello die Cirlincione de 7-2 aanbiedt. Dujacquier haalde tot slot zijn kanon van stal voor een 10 meter en faalde niet.

FP Halle-Gooik plaatst zich zo voor de 3e keer op rij voor de finale van de beker van België. Deze zal gespeeld worden op 1 Mei

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2017
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief