FP HALLE-GOOIK walst over Meeuwen met 14-1 cijfers

Logo_halle_gooikkopie
EP

veroordeeld maar stunten zat er afgelopen vrijdag niet in. Na 25 seconden scoorde Leo al de 1-0, Rahou verdubbelde onmiddellijk en na 3 minuten zette Bissoni al de 3-0 op het bord.

Toen toonde Omar Rahou zijn grote klasse, geweldige retro en 4-0. Knevels milderde nog tot 4-1 maar de trein raasde door. Grello, Bissoni & Leitao scoorde elk nog eentje, Dujacquier nog 3 doelpunten waardoor de 10-1 ruststand een feit was.

Na de rust ging het tempo wat naar beneden. Dujacquier scoorde zijn 4e, Rahou & Bissoni hun derde van de avond. Leo bezegelde met zijn tweede van de avond de wedstrijd en de 14-1 eindstand. FP Halle-Gooik blijft zo ruim aan de leiding met 9 punten voorsprong op Hasselt met een wedstrijd meer gespeeld.

Volgende week trekt Halle-Gooik zonder de geelgeschorste Valentin Dujacquier naar Lier.