REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

 Bestuurder reed dubbel te snel
PAJOTTENLAND - De politie van de Zone Pajottenland hield zaterdag snelheidscontroles. In de Plaatsstraat in Galmaarden werden  293 voertuigen gecontroleerd en 19 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 en er mocht 50 km/uur gereden worden. In de Steenweg Asse in Herne werden  249 voertuigen gecontroleerd en 8 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 en er mocht 50 km/uur gereden worden. In de Ninoofsesteenweg in Gooik werden  339 voertuigen gecontroleerd en 35 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 112 en er mocht 70 km/uur gereden worden. In de Brusselstaat in Lennik werden  355 voertuigen gecontroleerd en 45 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 en er mocht 70 km/uur gereden worden. Op de Ninoofsesteenweg in Pepingen werden  834 voertuigen gecontroleerd en 46 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 101 km/uur en er mocht 50 km/uur gereden worden. Op de Vollezelestraat in Galmaarden werden  362 voertuigen gecontroleerd en 33 overtreders kregen een boete. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/uur en er mocht 50 km/uur gereden worden.

Getuigen gezocht voor ongeval
BEVER – In de Akrenbosstraat terhoogte van het nr 31 gebeurde zondag tussen 0 en 10 uur een ongeluk. Een onbekende bestuurder verlaat om ongekende redenen links de rijbaan en komt tot stilstand tegen een electriciteitspaal in de gracht. De bestuurder neemt met een vermoedelijk zwaar beschadigd voertuig de vlucht. De politie Pajottenland vraagt inlichtingen te geven indien er getuigen waren. De anonimieteit is verzekerd. (054 56 60 13) 

Diefstal in woning met braak
TOLLEMBEEK - In onbekende omstandigheden en door onbekenden werd zondagmorgen de voordeur opengebroken van een woning in de Hollestraat . Er werden meubilair en enkele elektrische toestellen ontvreemd.

Gelukkig niet gewond
SINT-PIETERS-LEEUW - Vrijdagmorgen omstreeks 3 uur gebeurde een verkeersongeval op de Bergensesteenweg (Brucom).De bestuurder reed met zijn auto richting Anderlecht. Tussen de Tobie Swallusstraat en de Pijnbroekstraat raakt de bestuurder met zijn voertuig de betonnen vangrail Hierdoor verliest de bestuurder de controle over het stuur. Het voertuig wordt over de vangrail geslingerd en komt terecht op de rijstrook voor het tegenliggend verkeer. Het voertuig is zeer zwaar beschadigd, de bestuurder is echter ongedeerd. De brandweer dient ter plaatse te komen om de rijbaan vrij te maken, een olievlek van 15 vierkante meter wordt opgeruimd.  

Verkeersongeval
BEVER -  C, Freddy uit Geraardsbergen verliest vrijdagmorgen de controle over het stuur en komt terecht tegen verkeersborden  en een weideafsluiting in de Bosstraat.

Man moet onder dwang geld afhalen  
DROGENBOS - Twee gewapende mannen overvielen een man toen die thuiskwam met zijn wagen in Sint-Gillis. Het tweetal stapte in en dwongen de man naar een bankautomaat te rijden, waar ze met zijn kaart geld afhaalden. Nadien reden ze naar de Brusselse Ring en ze dropten hun slachtoffer aan de afrit in Drogenbos. Ze gingen er met zijn wagen vandoor.

Sackjacking aan rode licht
DROGENBOS - Opnieuw werd een vrouw slachtoffer van een sackjacking. De feiten gebeurden in de Neerstallestraat waar de dame met haar voertuig voor het rode licht stond. Dieven sloegen de ruit in en grepen haar handtas. 

Inbraak in tankstation
SINT-GENESIUS-RODE - Dieven hebben geprobeerd in te breken in een tankstation aan de Waterloosesteenweg. Ze sloegen de deur in maar namen volgens de eerste vaststellingen niets mee.

Zetel in brand gestoken
SINT-GENESIUS-RODE - In het home Suzanne Van Durme, een centrum voor jongeren met gedragsproblemen, is brand gesticht. Bewoners staken een zetel in brand in de leefruimte. Het vuur was snel geblust en de schade bleef beperkt. Twee minderjarigen werden ter beschikking gesteld van het jeugdparket. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2009
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief