FP HALLE-GOOIK start de playoffs met een 6-3 overwinning op Malle-Beerse

C21

FP HALLE-GOOIK start de playoffs met een 6-3 overwinning op Malle-Beerse

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik startte de playoffs in eigen huis tegen Malle-Beerse. De pajotters startten het beste en gingen op zoek naar de openingstreffer. Grello met de actie en Dujacquier met het doelpunt. Grello bleef de wedstrijd beheersen, hij passeerde alles en iedereen en gaf Leo de 2-0 op een presenteerblaadje.

Men leek te gaan rusten met een 2-0 ruststand maar toen begin Malle de 6e fout. Dujacquier twijfelde niet en zorgde voor de 3-0. In de laatste seconden werd het ook nog vier nul toen Leitao Bissoni bediende.

Na de rust werd het 4-1 via Dahmani, dan duwde Halle-Gooik even door en zorgden Grello en Sababti voor de 6-1 stand. Toen ging de voet van het gaspedaal en Malle-Beerse kwam nog twee doelpunten dichterbij via een oude bekende van het huis, Boujemaoui & Tiebosch.

Halle-Gooik wint zo zijn eerste playoffwedstrijd heeft zo een bonus van 5 punten op achtervolger Hasselt dat niet verder kwam dan een 5-5 gelijkspel tegen FT Antwerpen.

Volgende week trekt FP Halle-Gooik naar FT Antwerpen voor misschien wel de moeilijkste wedstrijd uit de playoffs.

Doelpunten: 1-0 Dujacquier, 2-0 Leo, 3-0 Dujacquier, 4-0 Bissoni, 4-1 Dahmani, 5-1 Grello, 6-1 Sababti, 6-2 Boujemaoui & 6-3 Tiebosch. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief