FP HALLE – GOOIK naar 8 punten voorsprong in de playoffs

C21

FP HALLE – GOOIK naar 8 punten voorsprong in de playoffs

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP HALLE-GOOIK mocht 3 dagen voor de bekerfinale de belangrijke playoffwedstrijd spelen op het veld van FT Antwerpen. Halle-Gooik nog steeds zonder Omar Rahou begon moeizaam in een heel gesloten wedstrijd. Uiteindelijk wonnen ze toch met 3 - 4

Antwerpen kwam 1-0 voor toen Bouzambou zich tussen 3 verdedigers wringen. Halle-Gooik herstelt het evenwicht en gaat op zoek naar de gelijkmaker, eerst knalt Dujacquier nog op de lat. Dujacquier, wiens moeder door het antwerpse publiek steevast op de korrel werd genomen nam zijn sportieve revanche en knalt de bal staalhard tegen de touwen.

Bizar was dat de scheids wel de stilzwijgende vinger van Dujacquier zag na het doelpunt maar niet de minutenlange gezangen aan zijn adres. Halle-Gooik liet het niet aan zijn hart komen, Zerouali swingt voorbij zijn tegenstander en bedient Leo die voor de 1-2 voorsprong zorgt. Ondertussen ranselt Xuxa alles uit zijn doelvlak.

Na de rust zorgt die zelfde Leo weer voor een 1-3 voorsprong. De wedstrijd leek onder controle en bleek helemaal dood te bloeden tot Bouri bovenop de rug van de gevallen Leitao ging staan, die reageerde en mocht prompt als enige rusten. Bouri kwam er met geel vanaf. De man minder situatie werd Halle-Gooik snel fataal en toen de elleboog in het aangezicht van Bissoni niet gezien werd, werd een nieuwe man meer situatie uitgebuit en werd het 3-3.

Halle-Gooik deed de wedstrijd dan op slot en iedereen leek zich bij een 3-3 stand te kunnen neerleggen. Tot 30 seconden voor tijd een corner door de Antwerpse doelman onderschept werd maar hij prompt diezelfde bal ook liet liggen. Zerouali nam het geschenk dankbaar aan en zo wint Halle-Gooik in de slotfase op het veld van FT Antwerpen. Daardoor neemt Halle-Gooik nu een ruimere voorsprong op Gelko Hasselt. De voorsprong bedraagt nu 8 punten met nog 4 wedstrijden te spelen.

Maandagavond is er de bekerfinale in het Gentse tolhuis, meer dan 300 Halse supporters zullen afreizen naar Gent om er hun club aan de derde opeenvolgende bekerzege te proberen helpen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 apr 2024

archief