FP HALLE-GOOIK op 1 punt van de landstitel na 3-3 gelijkspel in Hasselt

Logo_halle_gooikkopie
EP

FP Halle-Gooik trok een week na de bekerfinale naar Hasselt waar een overwinning genoeg was voor een 3e opeenvolgende landstitel! . Het werd echter een gelijkspel, zodat ze nog geen kampioen werden.

Halle-Gooik begon zwak aan de partij en Gelko kwam snel op voorsprong via Galan Carsi. De thuisgoalie verslikte zich dan in de bal en Leo zette de stand weer op gelijke hoogte. Na de rust kregen we eenrichtingsvoetbal waarbij Halle-Gooik op zoek ging naar de titel. Sababti zorgde voor de ontlading met de 1-2 en toen miste Halle-Gooik tot 4x toe de 1-3 en draaide Adnane de gelijkmaker tegen de touwen. Met nog 1 minuut op de klok week een bal van Dahbi af op Sababti en kwam Hasselt 3-2 voor. Met nog 30 seconden op de klok zorgde Leo voor de 3-3 eindstand.

Daarmee heeft Halle-Gooik nu 8 punten voorsprong op 3 wedstrijden van het einde. Een punt vrijdagavond in de bres is genoeg voor de titel.