FP HALLE-GOOIK wint op Malle-Beerse met 5-7 en kijkt uit naar titelviering volgende vrijdag.

C21

FP HALLE-GOOIK wint op Malle-Beerse met 5-7 en kijkt uit naar titelviering volgende vrijdag.

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik trok een week na de gewonnen landstitel naar KK Malle voor wat steeds een moeilijke verplaatsing was. De supporters waren massaal opgekomen voor deze wedstrijd. Ze kregen een leuk kijkstuk.

Eerst werd de landskampioen gehuldigd door de thuisploeg met heerlijke Westmalle voor iedereen. Een groots gebaar. Rahou zorgde met een opwippertje voor de 0-1, Ait Salah deed hetzelfde aan de overkant.

 Halle-Gooik versnelde het spel, Leitao speelde Bissoni aan voor een nieuwe voorsprong, ongedaan gemaakt voor Amajoud. Toen Halle-Gooik met vliegende doelman ging spelen liep het opnieuw uit via de punter van Leitao. Dahmani scoorde voor en na de rust en bracht Malle op voorsprong. Dujacquier zorgde met de pegel voor de 4-4 en Dahmani maakte zijn hattrick compleet.

Halle-Gooik haalde de vliegende doelman van stal, eerst Dujacquier voor de gelijkmaker, dan knalde bissoni vanop 20 meter de bal los in de kruising. Diezelfde bissoni legt met een geweldig eentijdsfutsalmoment de 5-7 eindstand op het bord.

Volgende week speelt Halle-Gooik zijn laatste thuismatch tegen FT Antwerpen, daarbij zal het wel moeten stellen zonder de geschorste Leitao, Bissoni & Teixeira terwijl Sababti geblesseerd is. Een moeilijke opdracht dus, maar wat de uitslag ook moge wezen, nadien is er een groots kampioenenfeest met gratis vat voor de supporters!!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief