FP HALLE-GOOIK haalt zwaar uit

C21

FP HALLE-GOOIK haalt zwaar uit

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik trok voor de eerste ronde van de beker van België naar het verre Hoeselt. Hoeselt is een stevige 2e klasser met ambitie. FP Halle-Gooik haalde het met 2 – 12 cijfers

 Coach Fuentes hield Bissoni & Leo uit voorzorg aan de kant. De zaal werd voornamelijk gevuld met veel Halse supporters die de verplaatsing gemaakt hebben. De wedstrijd was een eenrichtingsverhaal waarbij Halle-Gooik maar 3-4 minuten echt hard op de gaspedaal moest drukken.

De Bail zorgde dadelijk voor de openingstreffer, heel snel gevolgd door de 0-2 van Gonzalo. De Bail en en Leitao zetten de 0-4 na 3 minuten op het bord. Coach Fuentes besloot vanaf dat punt om stevig door wisselen en de jongeren speelminuten te geven. Rahou zorgde voor de 0-5. Een zeldzame uitschuiver van een overigens sterk spelende Xuxa bracht de eerredder voor Hoeselt. Dujacquier en Rahou voerden de score terug op tot 1-7. Op strafschop werd de ruststand op 2-7 bepaald. Na de rust verwaterde de wedstrijd verder. De Bail maakte zijn derde, Rahou zijn 3e, 4e en 5e van de avond. Leitao vervolledigde de scoresheet.  Jammerlijk was de directe rode kaart voor Teixeira na een (weliswaar stevige) charge op de bal.

Woensdag volgt er de eerste echte confrontatie voor de supercup. Daarin neemt de landskampioen het op tegen de bekerwinnaar. Aftrap om 21h in sporthal De Bres! Supporters (en pers) op Post!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief