FP HALLE-GOOIK wint de topper tegen Proost Lier thuis met 5-1

C21

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik kreeg met Proost Lier één van de topploegen van dit seizoen over de vloer. Omar Rahou was ziek en speelde niet. Halle-Gooik begon het beste aan de partij maar vergat de wenkende kansen af te maken.

Bezoekende doelman Mageren speelde een goeie partij en de paal stond tot 5 keer toe in de weg. Lier counterde scherp maar vergat net als Halle-Gooik de kansen af te maken. Voor rust drukte de thuisploeg de gashendel nogmaals helemaal in, 1-2 Grello-Bissoni-Grello en de 1-0 was een feit. Lier was nog niet bekomen of Leitao tikte de 2-0 tegen de netten.

Na de rust verbeterde het spelbeeld van de thuisploeg. Dujacquier zorgt op aangeven van Leo voor de 3-0 en Leo zelf pegelde staalharde de 4-0 tegen de touwen. Jawad scoorde tegen voor Lier maar Dujacquier legde op de zoemer de 5-1 eindstand vast. Halle-Gooik wint zo van een sterk Lier met 5-1.

Deze week speelt Halle-Gooik de Main Round van de Uefa Futsal cup in het Finse Raahe!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...