FP HALLE – GOOIK gaat in Finland op zoek naar Europese roem

C21

FP HALLE – GOOIK gaat in Finland op zoek naar Europese roem

Logo_halle_gooikkopie
EP

 FP Halle-Gooik trekt deze week naar Finland voor de Main Round van de Uefa Futsal Cup.Daar zal het gaan in groep 7! Slechts de groepswinnaar zal zich plaatsten voor de Uefa Futsal Cup Elite Round (laatste 16 ploegen).

 Hun programma ziet er uit ams volgt:
-Woensdag 11 Oktober 15:30 (16:30 Finse tijd) FP Halle-Gooik – Minerva
Minerva is de Zwitserse kampioen en bevat 7 Zwitsers internationals. De Zwitserse nationale ploeg verloor onlangs van de belgische op het duitse vierlandentornooi. Op papier zouden de zwitsers de minste ploeg van de drie moeten zijn.

-Donderdag 12 Oktober 15:30 (16:30 Finse tijd) FP Halle-Gooik – Regensburg
Regensburg is de Duitse kampioen, voor het eerst in de Uefa Futsal Cup na een lange hegemonie van de Hamburg Panters.

Regensburg heeft speciaal voor deze futsal cup een ploeg gebouwd met 8 braziliaanse spelers, 2 italianen en 1 duitser. Zij lijken een zeer gevaarlijke tegenstander omdat ze ook zeer moeilijk in te schatten zijn.

-Zaterdag 14 Oktober 15:00 (16:00 Finse tijd) FP Halle-Gooik – Sievi
Sievi is de locale ploeg die reeds enkele jaren mooie resultaten neerzet in de futsal cup. Zij spelen met enkel finse spelers die ook steevast deel uit maken van de nationale ploeg. Zij zullen samen met de duitsers de grootste concurrenten zijn voor de eindzege.

 Project manager Lieven Baert: “De ambitie van onze club is de winst in deze groep, al zal dat zeker niet gemakkelijk zijn. Mochten we de groep kunnen winnen heeft FP Halle-Gooik zich kandidaat gesteld bij Uefa om de Elite Round in België te organiseren”.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief