FP HALLE-GOOIK wint thuis van Eisden Dorp met 12-4

C21

FP HALLE-GOOIK wint thuis van Eisden Dorp met 12-4

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik kreeg voor zijn eerste thuiswedstrijd na Uefa Futsal Cup Eisden Dorp op bezoek. Eisden was dringend op zoek naar punten en kwam sterk voor de dag in de Bres. Halle-Gooik begon het sterkst en kwam snel 1-0 voor via een pegel van Galan Carsi.

Toen Leitao een minuut later de score verdubbelde leek de wedstrijd al in een definitieve plooi te liggen. Eisden was tot dan weinig gevaarlijk geweest. De eerste counter van Eisden ging wel dadelijk tegen de netten na een owngoal van Grello. Leitao speelt slordig in en Eisen staat plots weer op gelijke hoogte.

Tijd voor Halle-Gooik om even door te duwen voor rust, Leo zorgt voor de 3-2 en biedt dan de 4-2 aan Gonzalo. Na de rust kregen we een identiek scenario, Eisden counterde vlijmscherp en kwam opnieuw terug tot 4-3. Galan zorgde met een vluchtschot voor de 5-3 maar Opdenakker milderde meteen tot 5-4. Toen was het welletjes geweest en duwde Halle-Gooik de gashendel helemaal in, Rahou toverde voor de 6-4, Grello met de onhoudbare 7-4. Galan maakte zijn 4e van de avond, Grello, Leo & Leitao hun tweede. Op de buzzer zorgde Rahou nog voor de 12-4 eindstand.

FP Halle-Gooik wint zo zijn inhaalwedstrijd en komt op plaats 2 in de rangschikking met een wedstrijd minder gespeeld dan leider Hasselt.

Volgende week ontvangt Halle-Gooik Real Noorderwijk voor wat zich als een zeer moeilijke avond aankondigt.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief