FP HALLE-GOOIK walst over Real Noorderwijk in heerlijke tweede helft 10-1

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik ontving Real Noorderwijk voor wat zich steeds als een topmatch aankondigt. Halle-Gooik begon verschroeiend, Grello zorgde al na 40 seconden voor de 1-0 voorsprong. Gonzalo verdubbelde meteen tot 2-0.

El Attabi milderde dadelijk voor Noorderwijk waarna de wedstrijd verwaterde. Xuxa moest enkele malen paraat staan maar in de laatste minuut voor rust legde Halle-Gooik de wedstrijd in een beslissende plooi.

Teixeira zorgde voor 3-1 en dan ging De Bail aan de wandel, bruggetje twee spelers in de wind en een heerlijk stiftertje voor de 4-1. Na de rust kregen we een zeer dominant Halle-Gooik met snel spel, veel kansen en veel doelpunten.  Grello met zijn tweede voor 5-1, Rahou zorgde met een heerlijk hakje voor de 6-1. Gonzalo, vlot scorende de laatste weken met de 7-1. Held van de avond Gabriel Grello dreef de score op en De Bail strafte de vliegende doelman van Noorderwijk meteen af. De ingestudeerde vrije trap van Grello ging na drie stationnetjes heerlijk in het hoekje.