FP HALLE-GOOIK wint de topper tegen Charleroi met 3-1

C21

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik kreeg in de eerste wedstrijd van de terugronde Charleroi op bezoek. Charleroi kon als enige Halle-Gooik kloppen de laatste twee jaar in de reguliere competitie.  Nu werd het 3 – 1 voor Halle

De eerste vijf minuten waren warrig en beide ploegen zochten naar de openingen. Nadien nam Halle-Gooik het heft in handen en schakelde een paar versnellingen hoger. Gonzalo fusilleerde Claus met een ongeziene pegel. Nog geen minuut later zorgde Grello voor de 2-0 en werd heel de bezoekende defensie op een hoopje gespeeld voor de 3-0.

Na de rust haalde Halle-Gooik de voet van het gaspedaal maar kreeg nog kansen bij de vleet. Rahou trof 2x de paal en zowel Gonzalo, Grello als Leo vergaten de klus te klaren. Charleroi scoorde bij zijn eerstvolgende kans en kreeg van de refs in een stukje kolder 2 10-meters cadeau. Chaibai slaagde er niet in Xuxa te verschalken en zo wint Halle-Gooik de eerste topper van de terugronde met 3-1.

Volgende week trekt Halle-Gooik naar Malle waar Fernandao zijn langverwachte debuut maakt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...