FP Halle-Gooik wint nu ook op Lierse met 1-5

C21

FP Halle-Gooik wint nu ook op Lierse met 1-5

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik trok naar Proost Lierse voor wat steeds een moeilijke wedstrijd is. Bij Halle-Gooik werd Fernandao uit voorzorg nog gespaard. Halle-Gooik domineerde en versierde kans na kans maar ex-halle-Gooik doelman Mageren kende een uitzonderlijke avond.

Kansloos was hij op een schicht van uitblinker De Bail. Halle-Gooik blijft de kansen opstapelen maar Mageren blijft paraat staan. Na de rust moet hij zich al snel gewonnen geven op een schot van Gonzalo, Rahou zorgt voor de 0-3 met een mooie individuele actie. Het scheidsrechterlijk duo, dat aan een zeer bedenkelijke wedstrijd bezig was, probeert dan het evenwicht in de match te herstellen en zet Halle-Gooik op 5 fouten. Wanneer Gonzalo aangetrapt wordt is het niet de tegenstander maar hij die geel krijgt voor een schwalbe, onmiddellijk gevolgd door rood.

 Halle-Gooik met een mannetje minder maar De Bail verbaast iedereen door alles en iedereen voorbij te lopen en de 0-4 op het bord te zetten. Lier krijgt dan de 10-meter en scoort de eerredder via Kasmi. Halle-Gooik speelt de wedstrijd dan verder rustig uit. Grello zet met een heerlijke eentijdsactie de 1-5 eindstand op het bord. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief