FP HALLE-GOOIK pakt de 3 punten op Eisden-Dorp na een 3-6 overwinning

FP HALLE-GOOIK pakt de 3 punten op Eisden-Dorp na een 3-6 overwinning

Fp_halle_gooik
EP
 

 FP Halle-Gooik trok naar het verre Eisden in de smeltende sneeuw voor de eerste wedstrijd na de winterbreak. Halle-Gooik begon heel fris en Bissoni mocht al na 1’ de 0-1 scoren. Halle-Gooik vergat dan de score op te drijvenen Ziriouhi snelde door de defensie en versloeg Vandenheede. Halle-Gooik duwt nu even door en het staat dadelijk 1-3 met doelpunten van Galan en Leitao.

Thuisgoalie Meyers pakte dan uit met een reeks indrukkende safes en hield zo zijn  ploeg in de wedstrijd. Geurts benutte ook meteen de 2e Limburgse kans en Meyers stopte een penalty van Grello. Na de rust kregen we hetzelfde Scenario, Halle-Gooik domineert en loopt verder uit via de tweede va Bissoni, Teixeira & Leo. Geurts mildert nog voor affluiten.

Halle-Gooik doet zo wat het moet doen in een lauwe wedstrijd en pakt de drie punten mee naar Halle. Onze beloften onder leiding van Kurt Gessner leverden een topprestatie en wonnen met 3-7 van hun leeftijdsgenoten van Eisden.

Volgende week wordt het een topavond in de Bres, dan ontvangt FP Halle-Gooik titelconcurrent Hasselt. Het eraan gelinkte VIP-event in het KBVB-centrum in Tubize is reeds uitverkocht met 180 VIPS…

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2018
Felix Merckx
Elbzzk1946
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 aug 2019
Marc Sluys | 05 aug 2019
Marc Colpaert | 04 aug 2019
Marc Colpaert | 03 aug 2019
Marc Colpaert | 03 aug 2019

archief