FP HALLE_GOOIK walst in topper over Hasselt voor een kolkend De Bres 8-1

C21

FP HALLE_GOOIK walst in topper over Hasselt voor een kolkend De Bres 8-1

Gooik_1
Foto's Emile Devogeleer.
 
Gooik_2
Gooik_3
Gooik_4
 
Gooik_5
Gooik_6
 

 FP Halle-Gooik had voorafgaand een groots VIP-evenement in het centrum KBVB te Tubize. Daar werden 185 VIPs ontvangen in een prachtig kader.  Ze kregen ook een topmatch voorgeschoteld. FP Halle-Gooik walste voor een 1000-tal supporters over tegenstander & titelconcurrent Hasselt.

Na 3 minuten mag Leitao de bal in een leeg doel deponeren maar Lolo slaat de bal er met het hand uit. Rood voor Lolo en Grello scoort dadelijk de penalty. Hasselt probeert ondanks de rode kaart toch de rug te rechten en wanneer ze met twee alleen op Xuxa trekken pakt deze uit met een magistrale safe. Aan de overkant is Leitao wel scherp en verdubbelt hij de score.

Uitblinker van de avond is Leo die met twee flitsen de 4-0 op het scorebord zet. Na de rust ging coach Fuentes roteren en speelden Nerinckx, Cordier & Vandenheede meer dan hun minuten. De Bail heerste achteraan en beloonde met een ver afstandsschot en een heerlijke actie zijn straffe match.

Arbaoui milderde nog voor Hasselt maar dan haalde Leo de toverstok boven en toverde de 7-1 op de tabellen na een geweldige actie. Fernandao die ondanks slechts 2 groepstrainingen een zeer straffe indruk naliet werd meteen de nieuwe publiekslieveling na enkele mooie acties en zijn eerste doelpunt voor onze club!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2018
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief