FP Halle-Gooik trok voor een van de lastigste verplaatsingen van het jaar naar Real Noorderwijk

C21

FP Halle-Gooik trok voor een van de lastigste verplaatsingen van het jaar naar Real Noorderwijk

Logo_halle_gooikkopie
ep

FP Halle-Gooik trok voor een van de lastigste verplaatsingen van het jaar naar Real Noorderwijk. Noorderwijk dat zowel in de competitie als de beker een stevige nederlaag aangesmeerd kreeg was beducht op revanche. We kregen een wedstrijd op het scherpst van de snee met twee topdoelmannen.

Halle-Gooik begon scherp maar Fernandao en Grello kregen de bal tot 2x toe niet voor bij Talhaoui. Aan de overkant stond Xuxa paraat! De wedstrijd ging spannend over en weer, het eerste doelpunt kwam er voor Noorderwijk. El Attabi kapte zich mooi vrij, de bal wijkt af via Grello en gaat boven Xuxa in doel.

Halle-Gooik moet nu een tandje bijsteken maar blijft die duivels Talhouai op hun weg vinden. Bij de start van de tweede helft vindt Fernandao het welletjes geweest. Hij trapt de bal hoog in de kruising voorbij Talhaoui. Noorderwijk kreunt nu onder de druk en Talhaoui tovert de ene na de andere safe uit zijn sloffen.

De Bail vind het dan welletjes, gaat door op links en trap de bal staalhard in de kruising… WAT EEN GOAL!!!

Talhoui verhindert dat Halle-Gooik kan uitlopen, Fernandao heeft geen geluk wanneer zijn schot via beide palen uit doel verdwijnt.

Xuxa redt nog een ultieme poging van Noorderwijk en zo wint Halle-Gooik met het kleinste verschil na een spannende wedstrijd tegen Noorderwijk dat een heuse metamorfose heeft ondergaan. Daarmee blijft het verschil met achtervolger Antwerpen op 9 punten, dat weliswaar een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Vrijdag ontvangt FP Halle-Gooik Squadra Moeskroen in sportcomplex de Bres Supporters op post!

    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2018
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief