Futsal Halle-Gooik versterkt zich en organiseert UEFA voorronde

C21

Futsal Halle-Gooik versterkt zich en organiseert UEFA voorronde

Img_3261
De ploegvoorstelling. Foto © Marc Sluys
 
Img_3255
 
Img_3257
Het programma van de main road. Foto © Marc Sluys
 
Img_3256
Wat een affiche in Halle.
 

Coach Fuentes van Futsal Halle-Gooik trainde vanmorgen met de spelersgroep voor de eerste training van het saizoen. De nieuwe gezichten werden nadien voorgesteld in het trainerscomplex van de Rode Duivels in Tubeke.

Futsal Halle-Gooik  wil het jaarlijks beter doen en mikt op een succesvol Europees avontuur in de eigen stad HALLE. Algemeen manager Lieven Baert  denkt dat dit seizoen één van de topseizoenen van de club zou moeten worden. Er zijn veel uitdagingen.  “Ik ben heel benieuwd om te kijken in hoeverre we die kunnen verwezenlijken en hoe ver we gaan geraken,” zegt hij.

Naast de landstitel, beker en supercup in eigen land wil Halle-Gooik ook Europees verder mikken dan de voorbije jaren. Daarvoor rekent het op twee nieuwe toptransfers: Diogo en Patias.

Futsal Halle-Gooik was vorig jaar nummer 5 op de Europese ranking op het vlak van resultaten. Tussen 3 oktober en 9 oktober mogen ze een main round van het tornooi in De Bres organiseren. De UEFA reken Futsal Halle-Gooik stilaan tot de grote namen in Europa. De organisatie vraag heel wat werk en hulp is nodig.
Tickets of je opgeven als vrijwilliger voor de organisatie van de UEFA voorronde in De Bres kan via de website www.futsalprojecthallegooik.be. Volwassenen betalen 60 € voor alle 6 matchen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2018
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

PenZine | 26 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 mrt 2024

archief